Opnå VÆGTTAB med et koncept, der Duer!

SKØNHEDSSØVN og YIN YANG

AntiAge20451_lowresAntiAge20451_lowres

BÅDE MÆND OG KVINDER HAR BRUG FOR SKØNHEDSSØVN

Skønhedssøvn? Ja? det kaldes ikke skønhedssøvn for ingenting. Din skønhedssøvn er vigtig, da din hud, dit sind og krop restituerer om natten, og genopbygger sig selv. Optimalt er 8 timer.. 7 kan gøre det.. og 6 timer er absolut minimum når vi taler optimal anti-aging.

Yin-yang dit liv

Hvad er yin-yang?  Det er balance. Balance mellem ro og aktivitet. Balance er vejen frem! DERFOR: Husk at prioritere yin-delen i dit liv. Yang er der formentlig “nok” af.. (performance, arbejde, sport, præstationer). Yin er søvn, restitution, væren i “det, der er”, i “ingenting”, væren i din skønhedssøvn:-)

DIN HUD

Både hud og ansigtsmuskler har brug for at hvile, så stramning i huden afslappes efter en lang dag, hvor dit ansigt, har været “på”.  Døde hudceller skal ryddes af vejen, musklerne skal have ro, og nye og celler gendannes.

DIT SIND

Kender du fornemmelsen af lige at “skulle sove på det” ? Yes, sindet har også brug for at komme sig ovenpå en lang dag. Sindet arbejder videre om natten, men “uforstyrret” at din vågne bevidsthed. Mange gode beslutninger kommer til dig, når dit sind er veludhvilet.

DIN KROP

Organer, muskler, skelet. Alle celler i din krop udskiftes løbende, og det kræver energi og ro! Nu ved jeg ikke vildt meget om murerarbejde, men formoder, at en murer ikke bygger et hus, hvis byggegrunden er forgiftet, og det konstant regner og blæser? Altså: Din krop bliver ikke stærkere af at være i konstant søvnunderskud. Søvnunderskud betyder nemlig mindre genopbygning. Husk at anti-aging netop handler om at holde kroppen så godt kørende som muligt -hele dit liv!

IMG_8960

God weekend og Sov godt!

Dr. Sperling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opnå VÆGTTAB med et koncept, der Duer!