SOYA, SUND HUD og SUNDT HÅR

Walk the Talk

imageimage


Eller nærmere: Just do it… Og Løb ??

Min søndag endte med at blive en del mere aktiv, end jeg havde forventet… Jeg tilmeldte mig nemlig spontant til CPH MARATHON 2016, 2 timer før starten gik…

Quick marathon-prep

Ud over at købe startnummeret kl 7:30 på løbskontoret på Bryggen, stod min morgen på en lynhurtig marathon-prep med kaffe, bananer og solcreme.. Selvfølgelig! Der var 22 grader og fuld sol i København i dag. Det var VARMT og der var højt UV-index, så smurte mig godt ind i faktor 50, men endte desværre med at blive lidt forbrændt på min skuldre alligevel.

Selve turen

Det var en hård tur, særligt, da jeg ikke rigtig havde forberedt mig! Havde bare lyst til at teste min grundform. Det var i dag mit 2.marathon, og gennemførte det på 4 timer og 37 min.

Mit første marathon løb jeg med fitness eksperten Anne Bech i 2010, hvor jeg kom igennem på 4 timer og 19 min. Dengang havde vi trænet fokuseret op til løbet. Jeg er helt sikkert klar på at træne mig op til at komme under 4 timer næste år..

Så i 2017 tilmelder jeg mig i bedre tid! 🙂 Hermed sagt!

Fejrede mit løb idag med DINNER FOR WINNERS med min søster, som var en perfekt måde at slutte en god søndag på.

Dr. Sperling

image imageimage imageimage

6 kommentarer

  • Lone

    Hej dr.sperling – og en lidt sen tilbagemelding på dit indlæg. Læser tit med men kommenterer meget sjældent. Jeg er også noget ældre end du.
    Jeg synes, du var så megasej at bestemme dig for at løbe blot et par timer før start! Jeg løb også CPH MARATON den dag, det var både meget hårdt og meget varmt, så jeg ved, hvad du var oppe mod.
    Men for en lille uges tid siden bestemte jeg mig for at løbe et maraton mere, som startede kl. 4:00 om natten. Det var så i går og det blev gennemført på 4:39. Jeg blev inspireret af, at du ikke tog det så tungt, hvordan det evt. ville forløbe. Så tak for din inspiration – og også for din blog iøvrigt.
    Fortsat god søndag

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • drsperling

      Hej Lone! Tak for din oplivende kommentar! Hvor er du bare SEJ, stort tillykke med løbet.. fedt jeg kunne inspirere dig til den seje bedrift, sådan:-)) kh Dr. Sperling:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denrigtigefrb

    Jamen, for pokker, hvor er du sej. Stort tillykke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    WOW! Super overskudsagtigt og mega sejt. Virkelig godt gået – ellers rettere, godt løbet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOYA, SUND HUD og SUNDT HÅR