Nye TV-optagelser i Amalieklinikken

Hurra.. Bedste uge, hvor jeg fik min speciallæge-anerkendelse

imageimageSå blev jeg speciallæge i PLASTIKKIRUGI!

Efter mange år, hvor jeg har arbejdet med plastikkirurgi, fik jeg denne uge min speciallæge anerkendelse… Det er virkelig stort, og jeg er glad, lettet og taknemmelig for, at jeg i sin tid simpelthen kastede mig ud idet, kæmpede mig vej gennem mange år med meget arbejde, rejser, kurser og vedholdenhed.

Har nu sagt farvel til det offentlige sygehusvæsen, og skal fremover kun arbejde med kosmetisk kirurgi i AMALIEKLINIKKEN.

Jeg fortsætter også med anti-age behandlinger, og om cirka en måned udvider vi vores forretning i stueetagen i Borgergade 20, så man kan gå direkte ind til os i gadeplan (Kirurgen vil fortsætte med at ligge på 1.sal). Mere om udvidelsen om et par uger.

Jeg træffes fortsat på email ml@amalieklinikken. dk eller via info@amalieklinikken.dk

GOD WEEKEND!

Jeg skal blandt andet til sommerfest med klinikken imorgen i Tivoli…. Temaet bliver rosé-champagne…. 🙂

 

Kh Dr. Sperling

Blev fejret forleden af min søde familie…

image

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye TV-optagelser i Amalieklinikken