Overvejer du Botox, men tør ikke?

Feminin kæbelinje med V-line BOTOX

v line btxv line btx

V-line Botox, hvad er det?

BOTOX kan give feminine kæbelinjer ved hjælpe af få prik i kinder og kæber. Behandlingen afsmalner kæbernes udseende og ansigtet vil se mere V-formet ud.

 

Injektion af Botox for at skabe smallere udseende af kæben:

illu

HVAD GØR ET KVINDEANSIGT FEMININT?

Et “hjerteformet” ansigt, med mest fylde i kinder og opadtil i ansigtet og en smal kæbelinje, giver “efter reglerne” et feminint udtryk. Det skal siges, at der ikke er nogle “regler” for det perfekte udseende.Man kan prøve tænke modsat og se på en mand: En mand med en smal kæbelinje ser mere feminin ud, end en mand med en meget defineret kæbe som fx Brat Pitt har.

Hvorfor får man brede kæber:

Det kan skyldes at man er født med bred knoglestruktur og form på kæberne. Men hvis man skærer tænder om natten kan det også forstærke indtrykket af brede kæber, fordi tyggemusklerne bliver trænet ligesom når folk træner biceps ved almindelig styrketræning i fitnesscenteret.

Man kan også få indtryk af brede kæber fordi man bliver ældre, og mere fedt og hud vandrer ned over kæbelinjen. Desuden ændrer vores  kranieform sig med alderen.

Eksempler på før og efter Botox til kæberne:

v line

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN:

  1. Du skal først til forundersøgelse hos en speciallæge (fx en plastikkirurg eller dermatolog).
  2. Selve behandlingen tager cirka 5 minutter hvor Botoxen placeres de relevante steder på din kæbe/kind. Det vil du kunne mærke som bittesmå prik med meget lidt ubehag.
  3. Efter 7-14 dage vil du se den fulde effekt af behandlingen.
  4. Der er nogle gange behov for at behandle en gang til efter 14 dage, hvis du ønsker mere effekt (Smallere kæbe, mere “V-form” i dit ansigt).
  5. Behandlingen skal gentages efter 3-6 mdr for at opretholde effekten. Med tiden kan det være nok at behandle to gange om året.
  6. Behandlingen kan kombineres med filler til kindbenene for at skabe endnu mere “V-shape” i ansigtet (mere fylde opadtil, og mindre nedadtil.)
  7. Behandlingen kan også kombineres med fedtinjektion i kinderne, hvis man ønsker mere permanent resultat fremfor almindelig filler.

 

Dr. Sperling

Kontakt Amalieklinikken på info@amalieklinikken.dk for mere information

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overvejer du Botox, men tør ikke?