Beauty-Attack i København: Ny ANTI-AGE klinik

Friske øjne!

maxresdefaultmaxresdefault

HVORDAN GÅR MAN FRA TRÆTTE TIL FRISKE ØJNE?

Det afhænger af din alder og hvorfor dine øjne ser trætte ud.

Faktisk bedømmer man i høj grad ens alder og sundhedstilstand ud fra hvor frisk man ser ud i og omkring øjnene. Tænk over hvor mange signaler og kommunikation, der ligger i et blik.

PROBLEM:

TUNGE ØJENLÅG

Et af de mest almindelig plastikkirurgiske indgreb er fjernelse af hud på øvre/nedre øjenlåg. Det er virkelig operationer, der vedkommer mange mennesker. Du kender flere end du tror, der har fået “fixet” øjenlågene.

Og hvorfor? Fordi tunge øjenlåg både kan genere synet, give mærker efter make-uppen (!), og kan få een til at se træt ud, og ja, gammel. De fleste mennesker ønsker som udgangspunkt ikke at se vildt gamle ud. Derfor er  “jeg ser gammel ud”, er ofte det, patienterne siger ved forundersøgelsen, og grunden til, de ønsker operation.

Hvor gammel skal man være?

Det er meget forskelligt, nogle bliver faktisk opereret allerede sidst i 20-erne, hvis de er genetisk disponeret til at have meget løs hud på øjenlågene, men de fleste patienter er plus 40 år.

Hvordan forgår det?

Operationen tager cirka 1 time  i lokalbedøvelse. Man kan forvente at være lidt blå og mest hævet i cirka 7 dage. Herefter aftager hævelsen uge for uge, og det endelige resultat kan ses efter 3 måneder. Men allerede efter 1 uge synes de fleste at de allerede er meget langt i processen. Mange går på arbejde allerede efter et par dage efter operationen.

LÆS MERE HER

prichard-eyelid2

MØRKE RANDER og UDHULET UDTRYK

Mørke rander bliver ofte tydelige med alderen, fordi man mister fedt under huden, som tiden går. Når fedtet forsvinder, kan øjenomgivelserne også virke mere udhulet.  Huden under øjnene er tilmed meget tynd, så blodkarrene synes meget tydelige. Det mørke skær kan i nogle tilfælde korrigeres med filler- eller fedtinjektion.

LÆS MERE HER

FØR EFTER FILLER BEHANDLING

tt

HÆVET OMKRING ØJNENE (puffy eyes)

Hævelse omkring øjnene kan skyldes ødemer i kroppen, altså at der samler sig væske i huden, der hæver op, nogle gange afhængigt af hvad man spiser, hvor meget man sover, andre gange pga sygdom eller simpelthen bare fordi man har tendens til det. Det er vigtigt her at finde årsagen, da det evt kan behandles med ændret livsstil eller medicin. Mange mennesker får vanddrivende piller, hvis de har tendens til væskeophobninger i kroppen og ikke kan komme af med ødemerne på anden vis (Fx vægttab, sundere livsstil).

Læs mere om FARVEL TIL PUFFY EYES

BEKYMRET UDTRYK (uden at være det)

Når der kommer rynker i huden, særligt mellem brynene kan det give et vredt/bekymret look. Folk, der får korrigeret rynker siger ofte, at de hverken er sure eller bekymret, men ofte får det at vide af omgivelserne. “Bekymringsrynken” / “11-tallet” mellem brynene kan korrigeres med Botox, fedt eller filler.

LÆS MERE OM BOTOX + SE FØR OG EFTER BEHANDLING  HER

Aesthetica_Behandling87001

Jeg udfører alle ovennævnte behandlinger i Amalieklinikken og Amalieklinikken Anti-Age

Dr. Sperling

6 kommentarer

 • Julie

  Hej Dr. Sperling.
  Jeg synes jeg har lidt svært ved at finde tilstrækkelig information på Amalieklinikkens hjemmeside, så nu spørger jeg her 🙂
  Jeg har ikke poser under øjnene men er meget hul. Flere behandlere har frarådet filler fordi, jeg kan have tendens til lidt væske/hævelse (især om morgenen).
  Kan du fortælle lidt mere om fedtinjection under øjnene? (Behandlingstid, helingsproces, mv)
  Er det rigtigt læst, at prisen er 16.000 kr?
  På forhånd mange tak for hjælpen.
  Mvh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dr Sperling

   Hej Julie

   Det kommer helt an på hvor stort dit problem er. Ofte vil en alm filler kunne klare sådan et problem, men ellers kan fedt være en evt løsning, men prisen afhænger af omfaget, og er ikke nødvendigvis 16.000 kr.

   Mvh Dr. Sperling

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej Dr Sperling

  Hvad koster en operation, som den Ditte Okman gennemgår pt. ?

  Bedste hilsner
  Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Hej Gitte!

   Den koster 11.000kr
   “Korrektion af øvre øjenlåg”
   Foregår i lokalbedøvelse og tager cirka en time.

   Forundersøgelse kan bookes på tlf 76500500

   Kh 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Fik foretaget en operation for tunge øjenlåg for et par år siden. Det er er nok den bedste investering for hver morgen ser jeg bare så frisk ud i forhold til tidligere. Det vil jeg altid kunne glade mig over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Ja, det er virkelig noget, der giver mere friskhed til øjnene!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty-Attack i København: Ny ANTI-AGE klinik