Næsten 19 år igen - SE NÅR DITTE OG JANNI FÅR FIRE AND ICE BEHANDLING

HAR DU AQUAMID I LÆBERNE?

10-secrets-i-learned-at-makeup-artist-school-0810-secrets-i-learned-at-makeup-artist-school-08

AQUAMID ER EN PERMANENT LÆBEBEHANDLING

For flere år siden var det almindeligt at lave læbeforstørrelse med en filler, der hedder Aquamid. Aquamid adskiller sig fra andre fillere ved at være permanent. Det vil sige, produktet ikke opløses med tiden, som man ellers kender fra fx Restylane og Juvederm (“ikke-permanente hyaluronsyre fillere”).

Det lyder jo ellers smart med en filler, der er permanent -hvis man nu gerne vil være en vedvarende læbeforstørrelse.

Problemet er bare, at når resultatet ikke lever op til forventningerne, eller der tilkommer problemer som infektion eller kapseldannelse i læberne, er der no way back. Produktet kan ikke komme ud- og læberne er forandret for altid. Aquamid-læber kan få tendens til at se MEGET store ud, og er ikke repræsentative for “almindelige” læbebehandlinger. Grunden til at de ser store ud, er blandt andet, at der kan udvikle  kapseldannelse omkring produktet, hvilket giver præg af en hård kant under læbernes overflade. Kapseldannelse ser man ikke på samme måde ved “almindelige” ikke permanente fillere. (Dog kan gentagne overbehandlinger godt medføre en form for hårdhed i læberne).

De færreste behandlingssteder anvender derfor Aquamid den dag i dag. Det er simpelthen for risikabelt.

Som min kollega Alexis Verpaele fra Belgien engang sagde:  “Permanent fillers give permanent problems”.

“RESCUE 911 your LIPS” -hvis du har Aquamid i læberne og ønsker korrektion

MEN, hvis du har Aquamid i læberne, og stadig ønsker en læbekorrektion, fx pga skævhed i læberne eller anden årsag, er der andre løsninger end at få ny Aquamid sprøjtet ind:

 1. Find først og fremmest en behandler, der har erfaring med at genbehandle Aquamid-læber. Det kræver nemlig erfaring og brug af antibiotika før og efter en ny behandling. Det er en god idé af finde en læge, der både behandler og udskriver medicinen, så der er styr på hele forløbet.
 2. Du kan blive behandlet med en ikke-permanent filler, der er baseret på hyalorunsyre (fx Restylane eller Juvederm). Det er ikke smart at bruge en filler med silokone i, da silikone også kan give kapseldannelse og permanent problemer i læberne.
 3. Du kan også vælge en 100% biologiske løsning, hvor du får dit eget fedt ind i læberne. Det er den mest sikre metode, der den so sagt er biologisk og forbundet med minimal risiko for betændelse

LÆS MERE OM FILLER OG FEDT TIL LÆBERNE HER

Kontakt Amalieklinikken, hvis du ønsker flere råd og mere vejledning i forhold til læbekorrektioner

Dr. Sperling

13 kommentarer

 • Nina

  Jeg har også fået aquamid i overlæben i 2000 og fik for et par år siden foretaget en reduktion i London. Men læberne er stadig lidt asymmetriske. Hvem vil du anbefale til at rette dem til med opløselig filler? Har spurgt et par steder og ingen vil påtage sig opgaven af frygt for komplikationer (PS jeg har aldrig haft infektion af nogen art)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dr Sperling

   Hej Nina

   Du kan godt få det rettet med ikke-permanent filler, men anbefaler du får antibiotika 3 dage før og efter.
   Jeg har desværre en konkurrenceklausul aktuelt, så kan ikke behandle dig. Men hvis du kan vente et års tid, så er jeg klar;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Jeg har fået lavet mine læber med fillers rigtig mange gange, over 15 gange, jeg startede med juverderm, efterfølgende med teosyal, ultra smiley, ultra 4 og princess, ingen af de produktet har holdt mere end 3 uger, det ryger bare ud af mine læber som om at det er vand, og derfor søger jeg en permanent løsning.. hvilken produkt vil idag være den bedste produkt for permanent læbeforstørrelse, og uden at det skal koste 20.000 ? 😬👄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Hejsa
   Hold da ferie, jeg tror dine læber “skubber filleren” ud, fordi du netop er behandlet så mange gange. Dvs der er meget arvæv derinde, der ikke vil optage filleren.
   Mit forslag er, at du enten tager en pause på 6-12 mdr og ser hvordan dine læber har det, og prøver igen, eller prøver med eget fedt (biologisk filler, hvor man tage fedt fra din mave). Det koster 8000kr. De fleste har brug for 2 behandlinger, nogle vælger at få 3 behandlinger (hvorved resultatet bliver permanent)

   Mvh Dr Sperling:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gæst

  hej,
  Hvis man har fået aquamid i for over 10 år siden og har fået infektion i området, som efterfølgende er behandlet med antibiotika. Kan man så stadig få andre fillers i samme område eller vil det interagere med aquamiden og danne infektion igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Hejsa.

   Er der infektion nu?

   Ellers kan du godt få filler i, men det kræver, at du får antibiotika 3 dage før og efter, og at behandlingen udføres meget forsigtigt.
   Der vil dog altid være en risiko for infektion igen. Ellers skal du vælge eget fedt, hvilket er en 100% biologisk metode uden samme risiko for infektion

   Mvh Dr Sperling

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gæst

  Er det også muligt at genbehandle Silikon 1000-læber?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Kender desværre ikke til genbehandlinger med Silikon 1000. Men formoder det godt kan lade sig gøre såfremt, du får antibiotika før og efter behandlingen

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Læs mere om permanent filler her […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TT

  Hej

  Jeg er 30 år og lige stoppet med p-piller, vil rigtig gerne blive gravid snarest, men jeg vil også rigtig gerne have lavet fillers i læberne og lidt botox i panden.

  Skal man vente til man bliver gravid, har ammet osv. eller skal man tage chancen og gøre det lige før man bliver gravid eller kan man godt mens man er gravid?

  Håber du vil svare på mit spørgsmål.

  På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Hejsa

   Du kan sagtens få både botox og filler inden en graviditet. Behandlingerne påvirker ikke din evne til at blive gravid

   Kh Dr S

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TT

   Mange tak for svaret.

   Så man skal helst undgå det i graviditeten eller??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Undgå det i graviditeten ja 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næsten 19 år igen - SE NÅR DITTE OG JANNI FÅR FIRE AND ICE BEHANDLING