NYT EVENTYR og mere PLASTIKKIRURGI

FEED YOUR FACE

imagesimages

FRISK HUD

Udstråling handler om mange ting, blandt andet en hud, der ser frisk ud.

Mørke skygger, rødme, grå hudtone, tør og slap hud er alle sammen ting, der får huden til at se  træt ud.

Man er selvfølgelig “født med en hudtype”, men det betyder ikke, at huden er statisk. Ens hudtype skal behandles med omtanke. Den kan f.eks fra naturens side være tør, irriteret, fedtet, inflammeret (betændt), sart, eller både tør og fedtet Eller bare helt normal.

Behandler man huden korrekt, vil ens hudtype være i balance, og derved se bedre ud. Man skal også man være god til at se og mærke efter, hvad ens hud har brug for afhængigt af årstid, hormoner, alder og andre påvirkninger indefra og udefra.

Eksempler: Er du i solen, har du brug for solcreme. Er det vinter har du mere brug for fugt, da luften er mere tør, når det er koldt. Har du mange bumser, skal du ikke bruge en fedtet creme med olie i, da det vil være som benzin på bålet.

ALLE HUDTYPER HAR BRUG FOR GENOPBYGGENDE FUGT

Her i Schweiz har ejeren af LACLINIC, hvor jeg arbejder lige nu, udviklet en hudplejeserie sammen med Helena Rubinstein, der hedder RE-PLASTY. Den egner sig særligt til genopbygning af huden (dels efter kirurgi eller andre indgreb som laser, microneedling og lignende).

re_plasty_ard_face2_okre_plasty_arn_face_ok

Jeg har diskuteret indholdet i cremerne med Dr. Phulg, og han har fortalt, at de er meget høje på indholdet af hyaluronsyre, som vi jo ved, huden indeholder helt naturligt (-og som som er den syre, der findes i fillere til ansigtet/læber,  og serum`er til mesoterapi, microneedling, Dermaroller etc).

Ved at fokusere på hyaluronsyre giver man huden noget den kender, og byggesten og fugt til at reparere sig selv. Alle hudtyper har brug for fugt, og endnu mere her om vinteren. Der foregår jo hele tiden en oprydning i huden af gamle hudceller, der skal fjernes, og nye hudceller, der skal vokse frem. “The end result” af denne proces er hudens udseende på overfladen.

TØRHED og URENHEDER forstyrrer balancen

Har man en problemhud med f.eks akne, sarthed eller meget tør hud, vil de nye hudceller have svært ved at vokse frem, og overfladen vil ikke se jævn og ren hud. Ved at sørge for at fugte huden godt, skaber man et miljø, hvor huden ikke tørster og derved bliver tør eller mere irriteret.

Derfor: Se på og lyt til din hud, og brug produkter, der passer til dig. Eet sikkert produkt til alle hudtyper er et fugtgivende med hyaluronsyre og selvfølgelig min kæp-hest: SOLCREME om dagen 🙂

 

God weekend, Dr. Sperling.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT EVENTYR og mere PLASTIKKIRURGI