20% RABAT PÅ ALLE MARIO BADESCU PRODUKTER HELE DECEMBER

Alle vil have fyldige læber, men

10259736_10152054261836795_8400440423051172410_n10259736_10152054261836795_8400440423051172410_n

ER ALLE FILLERE LIGE GODE?

Jeg har tidligere skrevet om PERMANENTE fillere (som Aquamid eller silikone) ikke egner sig til læberne, da permanente fillere giver permanente problemer (som infektion, hævelse, deformering). Silikone egner sig til  brystimplantater, ikke til læber.

Læs mere om permanent filler her

Eksempel på hvad permanent filler kan gøre ved læberne (kronisk hævelse):

images

MEN HVAD SÅ MED NUTIDENS  ?IKKE-PERMANENTE? fillere (“Restylane”)?

Svaret er: De KAN STADIG GIVE PROBLEMER, selvom man siger, Restylanen forsvinder fra læber

Men hvordan?

Problemerne opstår typisk, når der sker over-behandling med

1) For hyppige behandlinger (mer vil have mer)

2) Behandling af læberne med produkter, der bedst egner sig til kindben eller kæbelinjer. Dvs meget kraftige filler-produkter: Filler/Restylane fåes i mange forskellige udgaver: Fra helt bløde/tynde til meget fine linjer til meget kraftige udgaver til kæber og kindben.

Begge dele (for hyppige behandlinger og behandling med ikke egnede produkter) skaber problemer, da læberne kan blive stive, får et pumpet look, blive hårde, og give forsinkede reaktioner med voldsom hævelse, rødme, irritation og infektion.

 Eksempel på overbehandling hos Courtney Love. Man skal ikke være plastikkirurg for at se, at resultatt ikke ser for godt ud.

labios_courtney-love_lips_www-antesydespues-com-ar

 

Læs mere om ikke-permanent filler behandling til læber her

Ideal med store læber

Mange kvinder ønsker meget fyldige læber, men som læge/behandler er det vigtigt at tage ansvar for vedkommende- både nu og her, og på den lange bane.

Man må informere kvinden om, hvad der overhovedet er muligt, og ikke lokke hende til at tro, at jo mere ?pump? i læberne, des bedre. Idealet på mange Instagram-billeder er et ekstremt unaturligt look. På billedet kan det måske “se meget godt ud”, men i virkeligheden er læberne formentlig stive, overbehandlet og ikke særlig rare at kysse.

De fleste vil gerne have smukke læber hele livet, så pas på dine læber, og undgå overbehandling. Det kan sammenlignes med hvordan en masse kvinder plukkede øjenbryn ALT for meget for nogle år siden, og bagefter sagde “jeg skulle ALDRIG” have plukket dem så meget, nu er de ødelagt. Hvis en kvinde starter med overbehandling som 19 årig, vil hendes læber med 10-15 år senere næsten med garanti se deforme ud.

Eksempel på naturligt udseende læber, behandlet med 1 ml ikke permanent filler.

efter

Læs mere om flere typer læbebehandling her

Hold dine læber smukke og bløde

 

Dr. Sperling

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% RABAT PÅ ALLE MARIO BADESCU PRODUKTER HELE DECEMBER