Vinderen er fundet! Og hilsen fra Stockholm

Lip Service

angelinaangelina

Hvordan får man og ikke mindst bevarer man smukke læber?

Vinderen af læbekonkurrencen er som sagt fundet, og Eva´s læbebehandling kommer til at foregå lige inden påske, så der vil jeg vise hendes resultat.

MEN, er der andet end filler, der kan forbedre læbernes form og smukke udseende?

Svaret er ja -og her er 10 gode råd til, hvordan man booster læberne med og uden filler:

  1. Fillerbehandling med ikke-permanent filler (f.eks Juverderm, Restylane, Belotero) Det er VIGTIGT, man ikke anvender permanent filler som Aquamid. Så sent som i går fjernede jeg Aquamid rester kirurgisk på en patient, der havde gået med Aquamid i læberne i mange år. Aquamiden havde givet hendes deforme læber, og jeg fjernede store klumper af gammel materiale. Derfor: Anvend KUN ikke-permanent filler med hyaluronsyre i, som er en naturlig fugtbinder i læberne._0000599
  2. Sørg for at fugte læberne dagligt. Tørre læber ser nemlig mere rynket og usunde ud. Brug alt fra almindelig vaseline til diverse LIP BALM´s, som du kan lide. Jeg bruger selv primært vaseline og forskellige læbestifter fra Shiseido.
  3. Scrub dit ansigt og husk at scrubbe læbernes kant en gang om ugen. Mange scrubber kun pande og kinder. Men husk alle små hjørner i ansigtet 🙂
  4. Når man anvender en ansigtsmaske, så husk også at lægge masken omkring læberne. Brug en maske hver eller hver anden uge.
  5. Spis fiskeolie eller en god olie (fx oliben/avokade/nøddeolie) hver dag. Olie “indefra” styrker din hud betydeligt. Jo bedre balance af fedt og fugt, der er i huden, des sundere overflade. Vær derfor absolut ikke fedt-forskrækket. Fiskeolie fås bedst i kapsler, og ellers kan du spise laks, tun eller anden fisk, du kan lide. Olivenolien er god i salater og som dip til lidt brød.
  6. Hvis du ryger, er det en god idé at stoppe, hvis du vil undgå “ryger-rynker” omkring munden. Ryge-rynker forværres, når du suger på cigaretterne. Desuden vil røgen i cigaretterne nedsætte blodforsyningen til huden, og derved bliver huden mere grå at se på, og der kommer ikke tilstrækkelig nærig ud til overfladen (= også grobund for bakterier og akne).
  7. Hjemme-dermaroller eller Dermaroller som medicinsk klinikbehandling (med lokalbedøvelse) er genial til at holde huden overflade omkring læberne i god form. De små nåle på rullen aktiverer huden genopbygning og stimulerer nydannelse af hudceller. Ny hud = Frisk hud at se og føle på =Pæne kysselæber;-) Her ses Dermaroller behandling i hele ansigtet.FullSizeRender(29)
  8. Brug god makeup, der ikke udtørrer din hud. En tør overflade ser mere rynket ud og giver mindre indtryk af sundhed. Sørg for at din pudder, foundation, læbestift/lipgloss ikke udtørrer. Nogle gange kan en fugtgivende primer under din foundation give indtryk af en sundere “base” på huden.
  9. Har du hængende mundvige, kan Botox løfte dem. Det kræver kun to prik. Mellem mundvige og kæben sidder nemlig en muskel, der trækker nedad. Når man behandler denne muskel med Botox, vil den afspændes lidt, så den ikke trækker så kraftigt.
  10. Smil. Husk at smile. En glad mund ser altid bedre ud end en sur mund 🙂

 

Jeg har plukket et par opskrifter ud af min bog, der fokuserer på hudens glød, og dermed også læbernes “lækkerhed”. En frokost/aftensmad og en smoothie.

FullSizeRender(3)

FullSizeRender(1)

FullSizeRender(2)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er fundet! Og hilsen fra Stockholm