Er Botox noget at skamme sig over?

Eva vandt læbebehandlingen, se hendes resultat her!

førbilleder 024førbilleder 024

LÆS HER OM EVA´S FORLØB OG OPLEVELSE

Først og fremmest tillykke til Eva, der var den heldige vinder af læbebehandlingen med filler. Det var første gang Eva skulle prøve en læbebehandling, så hun var spændt! Jeg behandlede Eva med Juvederm Ultra 3 filler 0,35 ml i alt.Det er i den konservative ende, da Eva fra naturen side har fyldige læber. Behandlingen skulle derfor blot understrege hendes udtryk.

LÆS Evas OPLEVELSE HER

“Da mailen fra Dr. Sperling tikkede ind i min indbakke var det med lige dele begejstring og nervøsitet ? turde jeg overhovedet ligge mig på briksen, når det kom til stykket? Vi fik hurtigt aftalt en forkonsultation, hvor jeg fik mulighed for at bombardere Marie Louise med alle mine spørgsmål! -Gør det ondt, kommer jeg til at ligne en and og hvad med allergiske reaktioner, hævelser og blå mærker? Jeg gik derfra med ro i maven og med en følelse af, at Marie Louise var helt med på, at jeg gerne ville bevare det naturlige look. Nu glædede jeg mig egentlig bare til den følgende uge, hvor behandlingen skulle finde sted.

På selve dagen var min nervøsitet vendt tilbage, men så snart jeg trådte ind i Amalieklinikken forsvandt uroen. Jeg fik lokalbedøvende creme på læberne, og jeg skal lige love for, at det virkede. Hurtigt. Selve behandlingen nev. Bevares. Men det gjorde på ingen måde så ondt, som jeg havde frygtet. Sammenlignet med eksempelvis en voksbehandling var det her langt mindre smertefuldt. Og jeg har altså en relativ lav smertetærskel. Efter ca. 4-6 stik blev vi enige om, at det var nok. Læberne var en smule hævede, men igen blev min nervøsitet gjort til skamme, da der på ingen måde var behov for min kasket og solbriller, som jeg havde alliereret mig med, hvis nu jeg og mine nye læber skulle ?skjule? os lidt på vejen hjem.

Hævelsen fortog sig lynhurtigt og mærkerne fra nålen var så godt som væk på 3. dagen. Her en uges tid efter behandlingen er det hele faldet på plads, og jeg er superglad for resultatet. Mine læber har altid været forholdsvis fyldige, men behandlingen har lige givet dem det ekstra ?voluptuousness?, og dét er jeg vild med! ‘

Kh Eva

 

Før

førbilleder 009førbilleder 017

Behandlingen

førbilleder 024

Lige efter, hvor der ses lidt hævelse

førbilleder 014

Efter 1 uge

før billeder 024

før billeder 022

 

Tak til Eva og alle Jer andre, der deltog i konkurrencen! Og tak for at dele din oplevelse Eva, jeg synes resultatet klæder dig rigtig godt!

Læs mere om filler her

Ønsker du at booke tid til forundersøgelse for at høre mere, kontakt os i Amalieklinikken alle hverdage mellem kl 10-14 på tlf 76 500 500

 

God søndag!

Kh Dr. Sperling

9 kommentarer

 • Barbara

  Hej,
  jeg syntes efter er flotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Må desværre følge trop. Hun havde da de smukkeste læber inden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Ja, Eva er heldig, hun har SÅ flotte læber. Men derfor havde hun alligevel lyst til at prøve en behandling, nu hun vandt behandlingen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gæst

  Jeg forstår ikke, hvorfor kvinder der i forvejen har fyldige læber, vælger at få dem at lavet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg synes virkelig også at Evas læber på før-billederne er ualmindelig smukke og helt perfekte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naf

  Sjovt, jeg synes Evas læber er helt og aldeles perfekte på før-billedet :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Hej,
   Ja, jeg synes også, at Eva har helt perfekte læber fra naturens side

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Ingen har sagt Evas læber ikke er smukke allerede 🙂 Men derfor kan Eva godt have lyst til at prøve en behandling. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Botox noget at skamme sig over?