Contourlook: Høje kindben, Store læber og Smalle kæber

Er Kims bagdel naturlig?

Kim-K-bum-MAINKim-K-bum-MAIN

Kardashian-Curves

Kardashian-familien har stor indflydelse på skønhed og fashion, og ikke mindst har Kim´s bagdel givet hende meget opmærksomhed. Kardashian-curves har gjort “the Brazilian Butt-lift” populært i mange lande. Indgrebet går ud på at fedtsuge f.eks mave, talje og lår og placere fedtet i balderne, så de bliver mere velformede og større.

Kropsmæssigt har The Kardashians ændret manges opfattelse af den “perfekte” krop fra en mere “skinny-bitch”-krop til en mere feminin timeglas-figur.

Søstrene har fået foretaget mange forskellige indgreb, selvom de ynder at underspille dette offentligt. Der har været mange diskussioner offentlig om, hvorvidt der var silikonemplantater eller fedt i Kim´s balder, men der er efterhånden ikke tvivl om, at der som minimum er lavet talrige Brazialian Butt-lifts på Kim, da hendes balder gradvist er blevet større og større over en årrække.

Så ja, man kan på sin vis godt sige, at Kim´s bagdel er naturlig, det er jo hendes eget fedt der ligger derinde;) -dog med lidt hjælp fra plastikkirurgen.

Her kan man noget af udviklingen. Resultatet vil jeg ikke dømme, dog tilføje “alt med måde”!

Læs mere om forflytning af eget fedt fra mave til bryster her

 

Dr. Sperling

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Contourlook: Høje kindben, Store læber og Smalle kæber