Hvad får mænd oftest lavet?

Fra naturligt til unaturligt look

medinamedina

Hvad skete der med Medinas læber?

Jeg blev forleden interviewet af Se og Hør om Medinas nye læbe-look. Ja, de er behandlet med filler, og det ses tydeligt. Filler behandlinger er meget populære, men det er svært at forstå det skønne i behandlinger, der ender ud i decideret overbehandlinger. Det er Medina et godt eksempel på, når man ser billeder fra en af hendes seneste optrædener.

Filler behandlinger, og særligt i læberne skal gøres med måde og skabe et look, der får læberne til at se naturlige ud. Ikke overfyldte. Overfyldte læber forandrer proportionerne i ansigtet og skaber dårlig harmoni i ansigtet.

Læs hele interviewet her og se Medinas udvikling fra 2008 til nu.

 

God mandag,

Dr. Sperling

1 kommentar

  • Lise

    Helt enig…
    Gosh… det ser jo ud som om, det er gået helt galt…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad får mænd oftest lavet?