Morgenmad din hud og mave vil elske

Hvorfor bruge solcreme på en vinterdag?

how-to-keep-your-lips-fit-and-beautiful1-1

Fordi solens UV-stråler påvirker huden, året rundt

Hele 80% af de skader, vi ser på huden (rynker, pigmentpletter, tørhed, furer etc) skyldes skader fra solen. Ikke sagt, man ikke må opholde sig i solen overhovedet, men der er bare god grund til at beskytte huden, året rundt.

Brug derfor en solcreme (SPF 15-50), du kan lide at bruge! Ikke for fedtet, men en creme, der føles behagelig på din hud. Hvis du ikke er glad for den, får du den ikke brugt! Meget enkelt. Det er ofte muligt at teste cremer, inden du køber dem.

Mange tager på skiferie eller badeferie i Dubai og Thailand på denne tid af året- og i de tilfælde er det særligt vigtigt at beskytte huden. Huden er på ingen måde “klar” til de ekstremt skarpe UV-stråler, som findes på de breddegrader af Jorden.

En af årsagerne til, at flere og flere danskere udvikler hudkræft og modermærkekræft, er faktisk danskernes rejseaktiviteter til meget eksotiske lande om vinteren. Vores nordiske hud er slet ikke gearet til 14 dages hardcore solbadning midt om vinteren, hvor vi har gået meget tildækket på kroppen i mange måneder.

Så beskyt huden, ikke bare for din rynkers skyld – men også for dit helbreds skyld. Og så skader lidt serum på huden og læbepomade heller ikke på en kold vinterdag.

Dr. Sperling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad din hud og mave vil elske