Vil du undgå blå mærker efter fillerbehandling?

Når drømmen om en Kardashianbagdel ender fatalt

Man kan se hvordan Brazilian Buttlift laves, hvis man følger kirurger som Dr Smiley og Dr WorlsWide på SnapChat, og på Instagram ligger et hav af før og efter billeder. Brazilian Buttlift (BBL) hitter verden over, som for alvor er blevet populært efter flere Kardashian søstre har været under kniven.

Hvad er Brazilian Buttlift (BBL)?

Operationen gør bagdelen større og mere rund ved hjælp af fedt, der tages fra patients egen mave, ryg og lår. Fedtet fyldes via kanyler ind i balderne, og derved skabes den større volumen og mere form.

Men som alle former for kirurgi, er indgrebet er forbundet med risici for komplikationer, og disse af meget alvorlig karakter. Det er opgjort, at 1 ud af 3000 indgreb ender så galt, at patienten dør. Det skyldes, at kanylerne man injicerer fedtet med kan komme i kontakt med de store vener under baldernes muskulatur, og derved sende en blodprop af fedt afsted til  lunger, hjerte eller hjerne

Det britiske selskab for kosmetisk plastikkirurgi har advaret med trenden, og fraråder nu plastikkirurger at udføre indgrebet. Der er allerede to patienter i Storbritanien, der er døde i 2018. LÆS MERE HER

Bliver der lavet BBL i Danmark?

Det er kun få klinikker i Danmark, der tilbyder BBL, og trenden endnu ikke er blevet populær i Danmark. Spørgsmålet er, om den overhovedet når at blive det. I Danmark har bagdelen aldrig “hittet” så meget. Spørger man en typisk dansk kvinde, der opsøger kosmetisk kirurgi, ønsker hun ikke en større numse.

Der er flere metoder til at lave BBL, og ved konservativ tilgang, ommøbleres fedtet “kun” over baldemusklerne, det vil sige lige under huden. Det giver ikke samme risiko for blodpropper, som metoden under baldemusklerne. Så vidt undertegnet er orienteret, er det den konservative metode, der anvendes på klinikkerne herhjemme.

All in for at få pæne balder

Men der er andre metoder end kirurgi til at få velformede balder eller større bagdel.

  • Styrketræning er effektivt, hvis du kaster lidt kærlighed på øvelser som squat og lunges.
  • Tag trapperne i stedet for elevator og rulletrapper
  • Spis ikke for mange flødeboller, de har det med at sætte sig de forkerte steder, selvom bagdelen vokser.

Dr. Sperling

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du undgå blå mærker efter fillerbehandling?