Mere om Kim´s bagdel

En masse nyheder

Jeg elsker mit arbejdstøj!

Jeg har haft et travlt efterår- og året er ved at ende. Meget er sket, og jeg er klar til et nyt kapitel i mit liv og karriere. Barsel og jobskifte i eet giver alligevel en del sved på panden.  Jeg har fået job hos AK Nygart efter 4 gode år på Amalieklinikken.

Derudover er jeg i gang med at lægge sidste hånd på mit store cremeprojekt, og lancerer en helt ny unik hudplejeserie i april 2019. Det er en hudplejeserie, man ikke tidligere har set i Danmark, så jeg er SÅ spændt på modtagelsen. Blod, sved og tårer er en underdrivelse, når jeg skal beskrive, hvad jeg har lagt i projektet -Så beklager, hvis jeg har været knap på aktiv med blogindlæg på det seneste!

Dr. Sperling

2 kommentarer

 • Julie

  Hej Marie Louise. Jeg glæder mig meget til at se og prøve den hudplejeserie, og jeg er sikker på at det må være godt og effektivt når det kommer fra din hånd.

  Jeg tænkte på om du på et tidspunkt vil lave et blogindlæg omkring ansigtsimplantater og hvorfor det ikke ses så meget i Danmark? og evt noget om manglende balance i ansigtet, som måske kan skabes med implantater.
  Jeg tror selv at jeg har en negativ vector orbit ved øjnene (jeg ved ikke om det giver mening for dig) men jeg kan se at implantater (infraorbital rim implants) kun er en mulighed meget begrænsede steder.
  Eksistere der ingen permanent løsning på dette problem i DK, og hvorfor ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dr Sperling

   Hej Julie

   Tak for din besked! 🙂
   Implantater til ansigtet laves i DK, jeg har blandt andet lavet det, da jeg arbejdede i Amalieklinikken. Nu arbejder jeg hos AK Nygart, hvor det også bliver en mulighed på sigt.
   Der er mange, der kan lave det, tror bare ikke efterpørgslen har været så stor i DK indtil nu. I udlandet har den kosmetiske kirurgi generelt større udbredelse, og derfor er implantater til ansigtet også mere normalt. God tema jeg gerne uddyber i et indlæg på et tidspunkt:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere om Kim´s bagdel