Lyt med til en god historie

Farvel til gamle Khloé Kardashian

Ensretning af udseende

Jeg så forleden et billede af  Khloé Kardashian og jeg tabte nærmest mælet. Hun ligner jo fuldtændig Kylie Jenner, efter hun ellers i mange år har “lignet sig selv”.

Her ses Khloé nu (blond) og for år tilbage (brunette). Der er sket meget, men spring ned til næste billede og se, hvor meget hun ligner Kylie

Kylie til venstre, Khloé til højre.

Søstrene skal gøre, som de ønsker, men det er tankevækkende, hvor ens de bliver, og dermed også hvilket signal de sender til utrolig mange kvinder. Kardashian-formen bliver en standard. Det har den allerede været i lang tid, og efter en stor bølge “Kardashian-Buttlift (Brazilian Buttlift)”, kommer der sikkert endnu mere fokus på ansigtskirurgi og konturering den kommende tid (udover kindben og læber, som Kylie har promoveret meget).

Min kommentar er egentlig bare, at man i sin søgen på skønhed, også skal passe på ikke at udslette naturlige karakteristika. Plastikkirurgi er mange ting, og man kan SAGTENS skabe resultater, der understøtter naturlig skønhed og personlighed. Det charmerende ligger i det personlige udtryk, ikke i main-stream. Og inden for det personlige udtryk kan man sagtens forfine ansigtstræk og forbedre former på kroppen.

Det ser umiddelbart ud til, at Khloé har fået lavet disse indgreb for at komme til at ligne sin lillesøster:

-Rykket hårgrænsen ned

-Brynløft

-Ansigtsløft

-Fylde i kindben

-Nosejob

-Læbeforstørrelse og kirurgisk læbeløft

 

God weekend!

Dr. Sperling

Ved ønsker om konsultation hos mig, kontakt da AK NYGART

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyt med til en god historie