image

Er det dig? “Mit Plastikmareridt” og T…

Har du fået foretaget kosmetiske operationer på kroppen eller i ansigtet, der ikke har været vellykket? TV3 SØGER PERSONER DER HAR FÅET EN MISLYKKET KOSMETISK OPERATION Tv-produktionsselskabet UNITED Production søger nye deltagere – både mænd og kvin.
maxresdefault

Friske øjne!

HVORDAN GÅR MAN FRA TRÆTTE TIL FRISKE ØJNE? Det afhænger af din alder og hvorfor dine øjne ser trætte ud. Faktisk bedømmer man i høj grad ens alder og sundhedstilstand ud fra hvor frisk man ser ud i og omkring øjnene. Tænk over hvor mange signaler og.
image

Beauty-Attack i København: Ny ANTI-AGE klinik

Amalieklinikken åbner en hel ny afdeling for ANTI-AGE behandlinger! DEN NYE KLINIK HEDDER ‘AMALIEKLINIKKEN ANTIAGE‘ // BORGERGADE 20, stuen // 1300 KBH K Vi glæder os til at tilbyde kvalitetssikre, smukke og naturligt udseende resultater .
liposuction proc

FEDTSUGNING: Holder resultatet evigt?

MINI-GUIDE TIL FEDTSUGNING (LIPOSUCTION) Hvor, hvornår og hvordan? Fedtsugning er en metode til at fjerne fedt i lokale områder, fx Under hagen Langs kæben I BH-dellen mod armhulen På maven Langs flankerne På yderlår og eller inderlår Omkring baldern.
image

Ikke en helt almindelig dag på jobbet!

TV OPTAGELSER i TV-BYEN Jeg er i dag med til optagelserne til 3.sæson af VERSUS, der skal sendes på DR 1 her i efteråret. Jeg er med i en duel! Må ikke afsløre for meget endnu, men: Wish me luck! 😄 Lagde ud med make-up og resten af dagen skal nu gå m.