image

Beauty-Attack i København: Ny ANTI-AGE klinik

Amalieklinikken åbner en hel ny afdeling for ANTI-AGE behandlinger! DEN NYE KLINIK HEDDER ‘AMALIEKLINIKKEN ANTIAGE‘ // BORGERGADE 20, stuen // 1300 KBH K Vi glæder os til at tilbyde kvalitetssikre, smukke og naturligt udseende resultater .
liposuction proc

FEDTSUGNING: Holder resultatet evigt?

MINI-GUIDE TIL FEDTSUGNING (LIPOSUCTION) Hvor, hvornår og hvordan? Fedtsugning er en metode til at fjerne fedt i lokale områder, fx Under hagen Langs kæben I BH-dellen mod armhulen På maven Langs flankerne På yderlår og eller inderlår Omkring baldern.
image

Ikke en helt almindelig dag på jobbet!

TV OPTAGELSER i TV-BYEN Jeg er i dag med til optagelserne til 3.sæson af VERSUS, der skal sendes på DR 1 her i efteråret. Jeg er med i en duel! Må ikke afsløre for meget endnu, men: Wish me luck! 😄 Lagde ud med make-up og resten af dagen skal nu gå m.
v line btx

Feminin kæbelinje med V-line BOTOX

V-line Botox, hvad er det? BOTOX kan give feminine kæbelinjer ved hjælpe af få prik i kinder og kæber. Behandlingen afsmalner kæbernes udseende og ansigtet vil se mere V-formet ud.   Injektion af Botox for at skabe smallere udseende af kæben: HV.
botox-after1

Overvejer du Botox, men tør ikke?

Mini Botox-Guide Jeg møder jævnligt både kvinder og mænd, der egentlig gerne vil have effekten af Botox -men som ikke tør at få behandlingen pga frygt for “hvad nu hvis jeg får for meget” eller “bliver alt for glat”. Men først.