God formiddag! Så er Dr. Sperling i SKØNHEDS-PODCAST

Brystforstørrelse! Med implantater eller dit eget fedt fra maven?

mmmm

Nu hvor Dan Rachlin bragte emnet på banen forleden dag på sin blog, synes jeg det vil være passende også at tale lidt om bryster. Og jeg vil gerne understrege, at “plastikkirurgi” ikke har noget med plastic at gøre, som fx materialet i en “plasticpose”. “Plastikos” er græsk og betyder at forme. I plastikkirurgen ændrer vi former, og skaber former.

Bryster ændrer sig naturligt hele livet.. både i 20-erne , 30-erne, og 40-erne på grund af hormoner, graviditeter og livsstil. Med plastikkirurgi kan formerne tilpasses! Det er der rigtig mange kvinder, der er glade for at få gjort noget ved. Man behøver ikke have “lavt selvværd” eller være usikker på sig selv for at have dette ønske. Man kan simpelthen “bare”  have lyst til at  forbedre ens former eller skabe mere harmoni i kroppens udseende.

Hovedparten af de brystforstørrende operationer laves med silikoneimplantater, der lægges ind under (eller over) brystmusklen. Arret placeres oftest i furen under brystet eller mere sjældent gennem brystvorten.

Hvad med størrelsen?

Den ?bedste? størrelse er den størrelse, der passer til kroppen i øvrigt. Jo større implantaterne er  i forhold til resten af kroppen, des større risiko er der for at få problemer på sigt. Fx større risiko for kapseldannelse, der kan gøre brysterne hårde. Så der er flest fordele i at vælge en størrelse, der passer til ens højde og drøjde i øvrigt.

Men?

Man kan også få lavet brystforstørrelse med forflytning af eget fedt fra maven til brysterne. Nogle har kaldt denne metode for  “øko-bryster”(!), hvilket referer til, at det er 100% biologisk og dit eget væv, man anvender. Det fikse ved denne metode er, at kvinden på samme tid både får en fedtsugning på maven/lår, og større bryster. To indgreb i ét.  Fladere mave og større bryster. Brystforstørrelse med eget fedt giver et resultat, der ser meget naturligt ud.

Forflytning af fedt til bryster er en metoder, der vinder mere og mere ind… også til andre kosmetiske forbedring fx i ansigtet, hvor man kan fjerne rynker med fedt, forstørre læber, løfte kindben og midten af ansigtet med fedt. My advise: Don´t miss the fattrain…

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God formiddag! Så er Dr. Sperling i SKØNHEDS-PODCAST