Er filler kun til læber?

Mænd vil da også gerne se friske ud!

424593-brad-pitt424593-brad-pitt

ANTI-AGE.. FOR MÆND

Prøv at sige “skønhedsbehandling”…eller “anti-age”… og de fleste mænd tænker “det er noget for kvinder”. Okay, så mænd har bare gode gener? … Er det forkert, når mænd gerne vil mindske alderstegn, lette fysiske tegn på stress, manglende søvn, og “aldersslitage”?

Interessant er, at der nærmest ikke findes grænser for, i hvor høj grad samfundet accepterer, at en mand træner, holder sig i form, og spiser sundt. Det associeres med maskulinitet, kontrol og styrke. Lav hvilepuls, sixpack og palæo, så kører det. Men når det kommer til at passe på sin hud, se “friskere ud”, “bedre ud”… så bliver det hele pludselig mere tys tys.

Jeg tror dybest set de fleste mænd gerne vil holde sig godt livet igennem.  Kvinder er bare bedre til at sætte ord på det, og det ligger også kulturelt mere til en kvinde at ville holde sig “ung og smuk”. Kvinder er gearet til at “peake” i den fødedygtige (unge) alder. Derfor er “ungt” formentlig så populært;) -Forstå mig ret.

MÆND VIL OGSÅ

Det skal nu skal handle om populære behandlinger til mænd- for ja, der ER rigtig mange mænd, der allerede er med på idéen om at få lavet anti-age behandlinger eller plastikkirurgiske operationer.

PROCEDURER, der er populære hos mænd

Hårtransplantation

Der findes flere metoder. Blandt and FUE og STRIP. Den hyppigst anvendte ligenu er  FUE metoden. FUE, står for ?follicular unit extraction?. Med FUE metoden tager man enkelte hårsæksgrupper ud med speciallavede værktøjer, og flytter dem til området der mangler hår. FUE laves herhjemme bla af plastikkirurg Charlotte Weile på AROS privathospital i Århus. Hun har gode erfaringer med hårtransplantation og har lært FUE teknikken i USA.

Plastikkirurg Charlotte Weile:

HIl7DPme_kezMajjCWclhKx4oZ_zR863INARuWh8a5G-ssFKvppjum0qMM-bRBadUyG_yUI8AAFQcAIwgaUc0xeCxyMPNRv5Dh95cI92s-HuGMYR7Uf2ZEU=w506-h299

Læs mere om hårtransplantation her.

 

CoolSculpturing (fedtfrysning)

Også en populær metode til at fjerne mindre depoter af fedt på kroppen, f.eks “mindre dansehåndtag” i flanker eller dobbelthage. Metoden går ud på, at man fryser fedtcellerne, så de nedbrydes, og derved forsvinder. Metoden er ikke egnet, hvis man har større fedtdepoter. I det tilfælde er det ofte bedre med en klassisk fedtsugning.

 

Løft af “farfar”-furer på kinderne med filler.

I takt med at man ældes, taber man fedt i ansigtet og huden mister elasticitet, hvilket gør, at furerne kommer frem- særligt mellem næse og mund. Mange synes det gør dem “gamle” at se på. Med filler kan furerne løftes.

Læs mere om filler her.

Markering af kæbeviklen med filler 

“Brad Pitt”-kæber…Ja, Brad Pitt har ikke levet forgæves. Det er med filler faktisk muligt at opbygge en mere markeret kæbevinkel/kæbelinje. Det kræver gentagne behandlinger afhængigt af udgangspunkt. Filler er generelt en god løsning til at understrege karatértræk.

 

Korrektion af panderynker/brysk udtryk med Botox.

I USA er der cirka en 1/2 million mænd, der hvert år får lavet Botox injektioner. Botox til mænd går i USA under betegnelsen “Btotox”. Mænd udgør cirka 5%-10% af samlet antal injektionsbehandlinger i Danmark (Der bliver officielt givet et sted mellem 110-150.000 behandlinger årligt. )

Aesthetica_Behandling86918

Læs mere om BOTOX her

FØR OG EFTER BOTOX BEHANDLING:

bro

Fjernelse af karsprængninger/alders-spot med laser eller frysning

Karsprængninger, alderspletter, gammelmandsvorter… hudgevækster… Disse hudforandringer har det med at komme med alderen.. og kan ofte fjernes med med enten laser eller frysning. Jeg anbefaler, man kontakter en dermatolog  (hudlæge) omkring dette.

Fedtsugning

Ved fedtsugning (liposuction) suger man fedtvæv væk i områder, der er genstridige for slankekure og ‘motion. En fedtsugning er ikke slankekur, og du taber dig ikke efter indgrebet. Det er en metode til at skabe bedre kontur på kroppen, altså til at få bede harmoni. F.eks fjerne topmave, fedt på brystkassen, i flankerne og ben. Fedtsugning anvender man også ved fedttransplantation, hvor man suger fedt fra kroppen og f.eks installere det i ansigtet, hvor man med alderen taber fedt. Det kan få ansigtet til at se friskere og yngre ud.

Læs mere om fedtsugning her

Fjernelse af gynækomasti (brystudvikling hos mænd)

Nogle mænd kan pga gener, sygdom eller ved hormonforbrug udvikle kvindeformede bryster. Man kan ved hjælp af kirurgi skabe en fladere brystkasse ved hjælp af fugtsugning og fjernelse af brystkitlen.

Læs mere om gynækomasti her

Næsekorrektion

Næsekorrektioner er en af de hyppigste plastikkirurgiske operationer hos mænd i USA. Hos etniske danskere er det ofte næsetippen, der er “lang/stor”, og typisk for en dansk næse. I andre lande er det næseryggen, der har et “bump” (hump) eller er affladet. Forskellige etniciteter har forskellige næser genetisk, og derved også meget forskellige udgangspunkter for korrektioner. -Og nogle gange er en særpræget næse netop det, der gør ansigtet helt specielt og karakteristisk for den enkelte.

Læs mere om nosejob her

Korrektion af tunge øjenlåg

Det er en af de hyppigste plastikkirurgiske korrektioner, der foregår i lokalbedøvelse. Operationen tager cirka 1 time.

Læs mere om øjenlågsoperation her

 

 

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er filler kun til læber?