Vinterhår, vintervejr, vinterfest

100% af alle kvinder har asymmetriske bryster

FullSizeRender(20)FullSizeRender(20)

Jeg er kommet til Bergen, hvor jeg denne uge deltager i Nordisk Kursus i Kosmetisk Kirurgi. Her deltager læger fra hele Skandinavien.

Dagens underviser var den svenske plastikkirurg Per Hedén, stifter og ejer af Akademiklinikken. Akademiklinikken er en suveræn stor plastikkirurgisk klinik i Sverige med afdelinger i flere byer.

Per Hedén knows!

Per Hedén har opereret tusindvis af kvinder gennem de sidste 37 år. Han har opereret alle forme for bryster på kvinder i alle aldre med forskellige udgangspunkter.

I dag underviste han i brystforstørrelse, brystløft og fedttransplantation.

Han lagde ud med at sige at 100% af alle kvinders bryster er mere eller mindre asymmetriske. Ikke én kvinde er født med to helt identiske bryster. Kun hvis asymmetrien er væsentlig, retter han den (og hvis kvinden naturligvis ønsker det i forbindelse med en operation).

Asymmetri

Faktisk diskuterede jeg også ?asymmetri? med Jens Jørgen Elberg, da jeg forleden da assisterede ham i Amalieklinikken. Han sagde ?faktisk gør en lille asymmetri ofte, at brysterne ser mere naturlige ud”. Ikke at man som kirurg skal tilstræbe at operere, så folk ser asymmetriske ud, men forstået på den måde, at det ER naturligt, at brysterne er en anelse asymmetriske. En større asymmetri “forstyrrer” blikket, og kan give fysiske problemer.  Den kan være så udtalt, at den er oplagt at korrigere med kirurgi.

SE FØR OG EFTER BILLEDER af brystforstørrende operation her 

Hedén og Elbergs pointer om bryster er gode. Mange kvinder tror, at andre kvinder har ?perfekte bryster?, men hvad er perfekte bryster? Hvis målet er ?total symmetri?, så leder man efter noget, der nærmest er umuligt;-)

Står du over for en brystoperation, så husk også, at når dine bryster bliver forstørrede, vil en lille asymmetri også følge med. Eller måske har du en lille asymmetri, der først kommer frem efter en operation.

Men se på det med milde øjne, med mindre asymmetrien er udtalt:

100 % af alle kvinder har asymmetriske bryster, og en lille asymmetri får brysterne til at se naturlige ud!

 

Læs mere om brystforstørrelse her

Læs mere om brystløft her

Læs mere om brystforstørrelse med eget fedt her

Læs mere om brystformindskende operation her 

Ps: Og yes yes… Det regner i Bergen 🙂

FullSizeRender(21)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterhår, vintervejr, vinterfest