WEEKEND! OG DU KAN VINDE IGEN!

SLAPT MAVESKIND og FLAD MAVE

imageimage

Det er december, året er snart omme, og om kort til springer vi ind i 2016. Er det i 2016 din mave skal være flad?

Well, for rigtig mange mennesker gemmer sig både løs hud og fedtdepoter på maven. Nogle gange genstridigt og umuligt at få bugt på ved “bare” at træne og spise sundt. Der skal ekstremt strømlinet livsstil med sund kost og træning til at få en totalt flad mave. Ofte så meget fokus, at mange mennesker ikke føler, det er ” det værd” at leve efter stramme regler for at få en sixpack. Man kan godt leve sundt, men stadig have lidt fedt og løs hud på maven.  Selv om du taber dig, kan det være, at huden ikke trækker sig sammen, fordi elastikken i huden er “sprunget” fx pga graviditet eller tidligere overvægt.

Den kirurgiske løsning

Er du normalvægtig og har løst maveskind, kan en “operation for løst maveskind” (abdominalplastik) være en løsning for dig.

Operationen giver et ar fra hoftekam til hoftekam og evt omkring navlen. (Ar omkring navlen ved større korrektion, intet ar ved mindre korrektion)

Her kan du se før og efterbilleder af patienter, der er opereret i Amalieklinikken.

karen-forfra-før-webkaren-forfra-efter-web-300x300

Abdominalplastik præop Abdominalplastik postop

Læs mere om operation for løst maveskind her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND! OG DU KAN VINDE IGEN!