DET ER EN HELÅRS-TING!

Lørdagslæsning

IMG_1335IMG_1335

Udtaler mig om kosmetiske behandlinger til mænd i POLITIKENS LØRDAGSLIV i dag…

Har du spørgsmål, du ikke finder svar på i tillægget… så skriv til mig her på bloggen eller på ml@amalieklinikken.dk

Dr. Sperling

Du kan også læse mere om behandlinger til mænd her

Skriv en kommentar

 • Simon

  Mange tak for dit svar:)

  Solcreme med faktor 50 er blevet brugt dagligt siden jeg læste et interview med dig for et par måneder siden, så det vil jeg holde fast i fremadrettet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon

  Kan hyperpigmentering/leverpletter/fregner kun fjernes med laser, eller kan man forsøge andet hjemme i første omgang? På nettet er der jo en masse forslag som eks. at smøre citronsaft, e vitamin, C vitamin mv. på pletterne. Der er desuden nogle der mener at det er oxiderede flerumættede fedtsyrer (+ sol) der er skyld i hyperpigmenteringen – både de koldpressede hørfrøolier/nøddeolier og de olier som i forvejen er “ødelagte”. Hvad mener du om det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Hejsa
   Tak for dit spørgsmål!
   Der er meget diskussion ja.
   Som udgangspunkt er det solen og hormonpåvirkning, der giver hyperpigmentering/leverpletter/pigmentskader. “Ødelagte” olier har ikke den store betydning. Jeg ville ikke smøre citronsaft på, da du risikere at få nye solskader af dette, hvis der kommer lys på.
   Høj koncentration af C-vitamin kan lette lidt på solskader, inkl A-vitamin cremer og behandlinger som peeling og Dermaroller (alt afh. af om skaderne er overfladiske eller dybe). Det bedste du selv kan gøre er at bruge en dagcreme med solfaktor i, minimum 30-50, ÅRET RUNDT 🙂 Og ikke opholde dig for meget i solen. Dernæst behandle huden med C- og A vitamin.
   Mvh Dr Sperling

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER EN HELÅRS-TING!