Nose-job uden kirurgi?

Min søndag

IMG_1587IMG_1587

GYLDENRIS-TE -måske verdens sundeste te efter MATCHA

Efter en god og lang arbejdsdag i Amalieklinikken, hvor min assistent Josefine og jeg lavede antiage behandlinger, er jeg nu kommet hjem, og drikker gyldenris-te.

Jeg drikker helst ikke kaffe efter kl 17, og ikke mere end svarende til 3-4 espressoer om dagen -så får jeg ikke for meget koffein. Koffein er det, som skader ved overdreven indtag af kaffe, blandt andet fordi det forstyrrer din skønhedssøvn. Din krop bliver hverken flottere eller yngre af at ligge vågen om natten.

IMG_1584IMG_1589

HVAD KAN GYLDENRIS-TE?

Gyldenris te indeholder en masse antioxidanter ligesom grøn te og MATCHA te (som er den grønne te´s mest koncentrerede form)

Antioxidanter hjælper kroppen inklusiv huden med at beskytte sig i mod celleskader. Jo færre celleskader, des mere velfungerende krop og sundere hud. En hud i balance udstråler energi! Antioxidanter kan du således drikke gennem te og spise gennem fugt og grønt, hvor du som hovedregel får mest “power” ud af grøntsager med rigtig meget farve (spinat, rødbede, gulerødder, bær, granatæble).

Gyldenris te har også en vanddrivende effekt på huden, så hvis du har tendens til at ophobe væske fx omkring dine øjne, vil jeg anbefale, du prøver drikke gyldenris te i en periode. Og ikke kun en kop hver anden dag. Flere kopper dagligt. Teen er nem at lave: Bladende overholdes med kogende vand og trækker i 5-6 min. Bladende er noget “grove”, og teen skal derfor gerne trække mere end normal te.

Du kan købe gyldenris-te i de fleste helsekost forretninger og nogle gange i Matas. Desværre er det stadig lidt for “øko” til almindelige supermarkeder… Hmm.. Der burde også tages hensyn til os skønheds- og hudpleje-nørder;-) Nuvel, den kan købes mange steder, og helt sikkert også et sted på nettet.

God aften,

Dr. Sperling

 

Josefine og jeg tidligere idag. Josefine laver FIRE and ICE behandlinger (Red Carpet Facial) og microneedling (Dermaroller) i klinikken. Hun er super dygtig og i gang med at uddanne sig til sygeplejerske.

IMG_1583

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nose-job uden kirurgi?