BRYSTER nede...BRYSTER oppe..

ER MERE BEHANDLING ALTID BEDRE?

Goldie-Hawn-plastic-surgery-disasterGoldie-Hawn-plastic-surgery-disaster

Hvor går grænsen?

Når det handler om kosmetiske behandlinger, hvad enten det er laser, -Botox, -filler eller et kirurgisk indgreb er det vigtigt at forstå, at mere behandling ikke altid gavner resultatet. Man bliver ikke nødvendigvis smukkere af “mere”.

Grunden til nogle kommer til at se “fake ud” er, at de er blevet overbehandlet. Overbehandling udvisker naturlighed, og resultatet er derfor meget i øjnefalden, da det jo netop skiller sig markant ud fra hvordan personen rent faktisk KUNNE have set ud naturligt.

De fleste mennesker ønsker IKKE at ligne en anden, og ønsker IKKE at se fake ud. Det er en fin balance som behandleren må kende, behandle ud fra, og give vejledning omkring.

Det er selvfølgelig meget individuelt, hvad man opfatter som “smukt” og “grimt”. Begreberne er ekstremt svære at sætte på formel. Men alligevel er der i den brede befolkning en rimelig fælles forståelse for, hvad der er ekstremt, og hvad der er “naturligt smukt”.

SIKRE HÆNDER, SIKRE RESULTATER

Det er vigtigt at finde læger/sygeplejesker der forstår dette, hvis du ønsker sikre og smukke, virksomme og sikre resultater.

Faktisk opnår man oftest de smukkeste resultater, når man justerer mængden af behandlingen til et lille skridt før man er nået til “nok”.

EKSEMPLER PÅ OVERBEHANDLING

Kim Zolciaks læber er på dette billede overbehandlet med en læbe-filler. Læberne ser pumpet ud, og har ikke et harmonisk udseende, da overlæben er væsentlig større end underlæben. (Naturligvis er underlæben større end overlæben hos langt de fleste mennesker). Hun har et “andenæb”, hvilket ikke ser naturligt ud.

kim_zolciak_11_wenn3056942

 

Dette eksempel viser Nicole Kidmann med en overbehandlet pande. Det ses ved at hendes bryn sidder meget lavt og nærmest “trykker” hendes øjne, fordi hendes pandemuskulatur er mimikløs. Hendes look virker ikke naturligt.

11059360_876257385766333_6275474501083621428_n

For mange operationer på een næse

Her ses tydelig tegn på alt for meget kirurgi på een næse (Carmen Composantos). Der kan være mange grunde til, at resultatet er endt således, men at operere flere gange på een næse er kompliceret, og måske det ikke har været planlagt helt optimalt, hvilket korrektioner, der var behov for hos denne patient. Det har blandt andet gjort, at næsetippen er faldet sammen og næseborene blevet helt små.

Nose-Job-Gone-Wrong-Carmen-Camposantos

God weekend,

Dr. Sperling

3 kommentarer

 • Anne

  Åhh det eksempel med Kidman er sket for mig et par gange. Dog ikke helt så slemt men stadig så mine bryn synker og jeg ligesom får for meget øjenlågshud, selvom jeg får meget lille mængde. Så lidt træls bare at gå og vente på det aftager. Denne gang er det kun sket ved det ene bryn. Ved snart ikke om jeg tør at blive ved at få botox 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Så tyder det på, du har fået for meget botox i de “forkerte” muskler. Det er en kunst at give den helt rette dosis til den enkelte. Du er altid velkommen til at booke en forundersøgelse hos os i Amalieklinikken, hvis du ønsker, vi skal vurdere dig.
   Med Venlig Hilsen
   Dr.Sperling

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Carlsen

  Hvornår vil du anbefale, at man begynder at benytte sig af botox? Handler det om alder eller mere behov? 🙂
  Personligt er jeg kun 23 år, men jeg har lagt mærke til, at min pande og mellemrummet mellem brynene begynder at få fine linjer (sikkert efter at rynke/spænde for meget i musklerne), men jeg synes egentlig, at det er for tildigt for mig at begynde. selvom jeg har lyst til at rette op på de fine linjer inden de bliver til dybe rynker.. På den anden side har jeg også hørt, at det er bedre at forebygge nu, så det kræver mindre behandling om 10-20 år, men hvad ville din anbefaling være? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYSTER nede...BRYSTER oppe..