FEED YOUR FACE

Hvornår er næse-kirurgi en mulighed?

beyonce-nose-job-before-and-after-picturesbeyonce-nose-job-before-and-after-pictures

NÆSEOPERATIONER MED ELLER UDEN KIRURGI

Der kan være  mange grunde til, at man ønsker en kosmetisk næsekorrektion.

Eksempler kan være en:

 • Krum næse
 • Bred næse
 • Flad næse
 • Skæv næse
 • Stor næsetip eller
 • Store næsebor

Derudover kan der være problemer med selve funktionen af næsen, der gør,  man skal opereres. Det kan f.eks være problemer med luftpassagen gennem næsen, fordi næseskillevæggen er skæv, eller hvis man har en sygdom inde i næsen.

Det er dog svært at sætte på formel, lige præcis hvornår det er bedst at korrigere en næse, og om det vil være æstetisk overhovedet at korrigere den. Næsen står “alene” i ansigtet, stikker frem, og kan give utrolig meget karakter til et ansigt. Derfor kan det godt gøre ansigtet mindre særpræget, hvis man ændrer for meget i et ansigt.

Er man usikker på sit problem, er det meget vigtigt at tale med en god specialist i næsekirurgi og overveje grundigt, hvad man ønsker. Man kan også lave mindre korrektioner inden en egentlig operation, hvis man er i tvivl, f.eks. med ikke permanent filler. Det er en ideel mulighed for at teste, om en forandring på næsen gør noget godt for een.

FORLØB:

Ønsker du en næsekorrektion er forløbet typisk

 1. Du har overvejet korrektionen længe
 2. Du booker en forundersøgelse hos en næsekirurg (eller flere). Her får du en professionel vurdering af dit ønske/problem og samtale om alle deltaljerne om indgrebet og information om de risici for komplikationer der er.
 3. Du har betænkningstid inden operationen
 4. Selve operationen foregår i fuld narkose med åben eller lukket teknik (ar inde i næseborene eller på det lille stykke hud mellem overlæben og næsetippen)
 5. Du får en særlig næseforbinding på efter operationen, som du kan gå med i en uge.
 6. Du kan se resultatet når forbindingen fjernes, men:
 7. Du vil være hævet i op til 6 måneder efter operationen, hvorefter resultatet ses bedst.

FØR OG EFTER BILLEDER

Her ses resultatet af en kirurgisk næse korrektion af en “hump” (krum) næse 6 måneder efter operationen (patient fra Amalieklinikken, opereret af øre-næse-hals overlæge Henrik Bredahl Sørensen).

 

as-forfra-1-web-272x300 as-forfra-2-web-272x300 as-side-1-web-272x300 as-side-2-web-272x300

 

Du kan booke tid til kirurgisk næse-forundersøgelse hos Henrik Bredahl Sørensen eller til næsekorrektion med filler eller fedtinjektion hos mig, vi har samme sekretær, der kan kontaktes på info@amalieklinikken.dk eller tlf 76 500 500.

Dr. Sperling

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEED YOUR FACE