Hvornår er næse-kirurgi en mulighed?

Kan man komme mere end 1 ml i filler i læberne af gangen?

efterefter

Læber -hvordan du bevarer det naturlige smukke look, når de forstørres

Det bliver mere og mere populært at få større læber.

Metoderne er:

-Ikke permanent filler (f.eks med Juvederm, Restylane eller Belotero)

-Læbeimplantat (silikone, anvendes sjældent)

-Eget fedt

Hvor meget volumen man bruger ved de forskellige behandlinger kan ikke direkte sammenlignes. Dvs 1 ml filler svarer ikke til 1 ml eget fedt.

F.eks. er en normal læbebehandling med ikke-permanent filler på 0,5-1 ml. Nogle personer har brug for mere volumen, og man kan godt ligge 2 ml ind på een gang. -Men de flotteste resultater opnår man, hvis der f.eks går 2-3 uger mellem hver sprøjte (hvis man altså ønsker en markant læbeforstørrelse). For langt de fleste er 1 ml filler rigeligt.

Filler behandling kan gøres med eller uden bedøvelse, her uden:

LÆS MERE OM BEHANDLING MED FILLER I LÆBERNE HER

VOLUMEN når det er eget fedt, der anvendes

Når man forstørrer læberne med eget fedt er det en anden sag. Noget af fedtet forsvinder i hele processen, hvor fedtet skal finde på plads i læberne og “hele til”. Derfor er en normal læbeforstørrelse med eget fedt på mellem 2-8 ml.

Det lyder måske af meget, men slutresultatet vil stadig se naturligt ud fordi det er eget fedt og en 100% biologisk behandling.

Store læber for altid?

Både hvad angår filler og eget fedt: Ved gentagne behandlinger holder resultaterne længere, og man kan opnå større og større læber, hvis man fortsætter behandlingerne.

Holder man lange pause og får man kun lidt produkt /fedt i læberne, kan man vedligeholde det resultat, der passer til een. (Mange ønsker kun mindre korrektioner, hvor f.eks læbekanten defineres).

LÆS MERE OM LÆBEBEHANDLING HER

Uanset hvad man ønsker med sine læber: Man bør altid få vejledning af højt udannede læger/sygeplejersker. I kraft af, at flere og flere ønsker behandlinger, er der også flere og flere behandlingssteder, hvor personalet har meget forskellig forudsætning for at behandle / sparsom uddannelse.

I Schweiz hvor jeg arbejder lige nu, har de været fremme med læbeforstørrende operationer og behandlinger meget længere tid end i Danmark, og erfaringen her er også, at man skal bygge læberne “langsomt” op, hvis man vil have stabile og smukke resultater.

God aften

Dr. Sperling

Modellen her har jeg behandlet med 1 ml filler ( der ses før og resultatet 14 dage efter)

foerefter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår er næse-kirurgi en mulighed?