Få dine antioxidanter i Anti-age salaten

Nu med bagage fra Schweiz og nyheder i 2017

fullsizerenderfullsizerender

TRE INTENSE MÅNEDER I SCHWEIZ

Det er med stor taknemmelighed og en lærerig bagage, jeg nu er vendt hjem fra Schweiz.  Siden starten af oktober har jeg arbejdet på LACLINIC i Montreux, der har særligt fokus på kosmetisk ansigtskirurgi og brystkorrektioner.  Klinikken ligger utrolig smukt lige ud til Genevesøen. Det har været tre lærerige måneder, og jeg har særligt fået teknikker med hjem til forbedring af facelift, kemiske peelinger og fedttransplantationer til brysterne (eget fedt fra mave og lår til brysterne). Der var tre plastikkirurger ansat i klinikken og flere dermatologer. Så en masse sparing. En særlig tak til plastikkirurgerne Dr. Pfulg, Dr. Le-Huu.

Jeg har nu to dage til at blive klar til jul, så det bliver spændende at skulle speede julegave-indkøb og klargøring til juleaften op til et pænt højt tempo i morgen 🙂

LACLINIC  udefra med udsigten, og billede af Dr. Pfulg (ejeren af klinikken), Maria (en anden plastikkirurg fra Athen, der besøgte klinikken og mig)

fullsizerender-2

fullsizerender-1

Hvad sker der i 2017?

Først og fremmest kan jeg i januar måned afsløre en kæmpe nyhed, men da den er hemmelig indtil da,  kan jeg kun afsløre, at den er vildt god!

FARVEL TIL DOBBELHAGEN

Derudover bliver KYBELLA lanceret i 2017, som jeg faktisk ellers lovede ville ske i 2016. KYBELLA er en injektionsbehandling, der hjælper med at fjerne fedt under hagen.

Men der har været lidt forsinkelser i forhold til godkendelser af produktet i Norden. Dog har Allergan, der producerer KYBELLA har lovet, at det sker i 2017.
LÆS MERE OM KYBELLA HER

HEJ TIL NY HUD

Derudover vil jeg i Amalieklinikken tilbyde en helt særlig kemisk peeling, der virkelig giver en hudfornyelse, der vil noget. Dog skal man forvente cirka tre ugers heling, og de første syv dage kan man ikke gå på arbejde. Så det sagt;-) Peelingen fullface laves i fuld narkose, men er det f.eks kun under øjnene, kan den laves i lokal bedøvelse.

Eksempel på resultat, som min lærermester Dr. Bensimon har lavet:aaeaaqaaaaaaaatuaaaajde5mzfkzwi0ltgxmjetndm4zc04ytcylwjhzge4m2uyotyzoa

 

Glædelig jul, og mange tak til alle der læser med på min blog.

Dr. Sperling

2 kommentarer

 • TT

  Hej 🙂
  Hvad blir prisen for hudfornyelse i ansigtet ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Pris ikke fastsat endnu. Men formentlig omkring 20.000kr for fullface peeling.(i narkose + 1 overnatning)

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få dine antioxidanter i Anti-age salaten