Nu med bagage fra Schweiz og nyheder i 2017

Brystoperation efter amning?

breast-feedingbreast-feeding

BRYSTERNE EFTER AMNING

Kan se ganske anderledes ud end før! Intet nyt i det. Hormoner og vægtændring er årsagerne til, at brysterne “pludselig” ser helt anderledes ud efter man har ammet sit barn/børn.

Desuden bliver vævet og huden på brysterne ofte mere slappe pga udvidelsen under graviditeten og amningen og “udtømningen” efterfølgende.

Det får mange til at føle at “alt forsvinder” efter ammeperioden er ovre.

Hvis alt er væk, hvad så?

Det skal understreges, at rigtig mange kvinder fuldt ud accepterer og er ganske tilfredse med, hvordan brysterne ser ud efter graviditet og amning. Det er jo helt individuelt hvilket fokus brysternes udseende har for den enkelte kvinde.

Men ønsker man en korrektion af sine bryster, er der generelt disse muligheder:

  • Lille eller stort brystløft
  • Lille eller stort brystløft kombineret med silikoneimplantater
  • Lille eller stort brystløft kombineret med brystforstørrelse med eget fedt
  • Brystforstørrelse med implantater eller eget fedt
  • Brystreduktion (hvis brysterne er blevet meget tunge/lange efter amningen og ikke kun trænger til løft)

Valget af operation og den bedste løsning vurderes ved en forundersøgelse med plastikkirurgen. Det kan være en god idé at høre flere plastikkirurgers mening, inden man træffer den endelige beslutning -med mindre man er helt enig i og tryg ved den plastikkirurg, man taler med første gang.

Ikke permanente (som “Macrolane”) og permanente filler produkter anbefaler vi i Amalieklinikken IKKE man kaster sig ud i. Filler produkterne kan give kroniske infektioner i bysterne, og det kan være svært at få produkterne helt ud bagefter, og selvom en del filler produkterne til brysterne siges at være ikke-permanente.

Hvornår kan man blive opereret?

Det er bedst at vente mellem 3-6 måneder efter amningen er slut før man bliver opereret. Det skyldes, at der fortsat er en hormonpåvirkning af brysterne i denne periode. Ved at vente, kan man altså opnå et bedre resultat, fordi brysternes udgangspunkt er mere “stabilt”.

Eksempel på brystforstørrelse med dråbeformede implantater lagt under brystmusklen hos en 34-årig kvinde, der har født to børn. (295 ml)

bfo-cl-foer-300x224 bfo-cl-efter-300x224

 

LÆS MERE OM BRYSTFORSTØRRELSE HER

LÆS MERE OM BRYSTLØFT HER

LÆS MERE OM BRYSTREDUKTION HER

 

Dr. Sperling -og godt nytår!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med bagage fra Schweiz og nyheder i 2017