Sommerboost indefra

Farvel til ‘rygerrynker’ omkring munden

rumrum

Behandling mod Rygerrynker

De færreste kvinder er særlig begejstret for rygerynker. De kaldes “rygerrynker” fordi de særligt kommer hos rygere. Det skyldes at sugning på cigaretter gør at huden trækkes sammen flere gange “end nødvendigt” -og dette giver linjer og furer omkring munden.

Dog vil alle udvikle linjerne før eller siden som tiden går, og man bliver ældre.

Udover rygning, kan soldyrkning fremskynde udviklingen af rynker omkring munden og på læbekanten.

Hvad kan man gøre for at bedre dem?

Det klart, hvis du ryger og tager meget sol, er det oplagt at overveje, at stoppe eller nedsætte forbruget. Og når du opholder dig udenfor, brug da en faktor 30-50 i ansigtet. Det vil mindske den videre udvikling af rynkerne, men ikke fjerne dem.

FILLER behandling evt kombineret med mini dosis Botox (Vistabel/Azzalure), er en effektiv metode til at reducere de dybe linjer.

Kvinden på disse billeder er behandlet af vores behandler sygeplejerske Amalieklinikken, der har anvendt i alt 1,5 ml filler til både læber og rygerrynker.

Priser på filler hos vores behandlersygeplejerske starter fra 2500kr for 1 ml.

Evt bivirkinger ved behandlingen:

Hævelse et par dage, let ømhed og blå mærker. Infektion og granulomer er ekstemt sjældent, og ses oftest ved permanent filler. Vi anvender kun ikke-permanent filler omkring mund og i læber.

 

Filler-1-300x200[1]Filler-2-300x200[1]

God weekend!

Dr.Sperling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerboost indefra