Stop aging: Quit smoking!

ENDELIG!!! Farvel til dobbelthagen uden kniv

Er du træt af din dobbelthage? Så læs med her

img_0465

BELKYRA egner sig til personer, der er generet af en dobbelthage, der ikke skyldes overvægt, men mere en genetisk disposition eller aldersforandringer, hvor fedtet bliver tydeligere, fordi huden hænger.

BELKYRA er ikke-kirurgisk og består af små indstik under hagen.

Behandlingen varer cirka 45 minutter. Selve behandling er forbundet med lette smerter og svie mens injektionerne sprøjtes ind. Efterfølgende vil huden hæve og være lettere rød. Hævelsen vil aftage efter nogle dage, men kan være aftagende i optil 6-12 uger. Det endelige resultat ses efter cirka 12 uger.

Personer med større fedtdepoter kan i nogle tilfælde opnå bedre resultater med en kirurgisk fedtsugning fremfor BELKYRA.

HVORDAN VIRKER BELKYRA?

Den aktive ingrediens i BELKYRA er syntetisk deoxykolsyre, som er et molekyle der findes i kroppen allerede. Deoxykolsyre er et fordøjelsesenzym, der nedbryder fedt fra den mad, vi spiser.

Når produktet sprøjtes ind i fedtet under hagen, nedbryder det fedtet. Herefter vil fedtcellerne ikke komme tilbage. Mængden af fedt, der nedbrydes varierer fra patient til patient, og derfor kan den enkelte have brug for mere end én behandling.

De fleste patienter skal forvente at have brug for minimum 1-3 behandlinger afhængigt af udgangspunktet.

Indtil 1. april kører vi intro tilbud med 1 behandling for 8500 kr og 3 behandlinger for 19000kr. (Normalpris 9500 kr og 21000kr)

DU KAN RINGE OG BESTILLE TID TIL FORUNDERSØGELSE PÅ TLF 76 500500.

Dr. Sperling

Obs: BELKYRA er en injektionsbehandling, der i følge Sundhedsstyrrelsens regler kun må udføres af speciallæger i plastikirurgi og dermatologi med godkendelse til kosmetisk behandling.

Evt BIVIRKNINGER

Hævelse, blå mærker, svie/smerter, forbigående følelsesløshed, rødme, infektion og områder med hårdhed i de behandlede områder.

Ovenstående foto er lånt af Allergan, der producerer og distribuerer BELKYRA.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop aging: Quit smoking!