ENDELIG!!! Farvel til dobbelthagen uden kniv

Poser under øjnene -når kirurgi er bedste valg

eyes

Eet er at have sovet dårligt en nat og føle, at man ser træt ud.

Noget andet er, at have poser under øjnene, der er tilstede, lige meget hvor veludhvilet man er.

Poser under øjnene opstår med alderen, hos nogle mere end andre (se på dine forældre, og så har du en idé om, hvordan du er disponeret for at udvikle dem).

De består af enten løs hud alene (og ofte lidt væske) eller løs hud og fedt, der buler ud fra øjenhulen (det fedt der omgiver selve øjet).

Man kan også have mørke rander under øjnene, men det er ikke det samme som poser under øjnene. Mørke rande opstår fordi huden bliver tyndere med alderen og blodårernes blålige skær skinner igennem huden.

LÆS MERE OM MØRKE RANDER HER

Hvad kan man gøre ved poserne?

Den bedste løsning for at mindske poserne, er ved hjælp af et kirurgisk indgreb, hvor man fjerner det fedt, der buler, strammer musklen op, og fjerner overskydende hud.

Hvis poserne er meget små, kan man nøjes med at fjerne lidt hud eller lave en dyb peeling, der også virker opstrammende.

Hvordan foregår operationen?

Operationen foregår i lokalbedøvelse.  Inden man tager hjem ligger man med kølende omslag omkring øjnene i 10-15 min i klinikken. Det skal man fortsætte med en gang i timen det kommende døgn, hvilket afhjælper hævelse og blå mærker.

Efter 5-7 dage fjernes sting, og gradvist vil hævelse og blå mærker forsvinde.

Man kan have føleforstyrrelser på øjenvipperne og huden i nogle måneder, da det tager noget tid for hudens nerver at finde tilbage til normal efter en operation. Det endelige resultat ses efter cirka 3 måneder, hvor arrene er modnet (dvs bløde og den røde farve fra arret forsvundet).

Man må bruge makeup 14 dage efter operationen.

Dr. Sperling

Eksempel på en patient, jeg har opereret i Amalieklinikken. Prisen i Amalieklinikken for indgrebet er 13.500kr inkl alt.

0003877800046390

2 kommentarer

 • Jesper

  Kan man få fjernet løst hud under øjnene mere end 1 gang.Da jeg for 13 år siden fik fjernet løst hud ,men nu hænger det igen,døjer med at mine øjne render i vand

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dr Sperling

   Ja det kan man godt. Alternativt peele huden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG!!! Farvel til dobbelthagen uden kniv