Runde eller dråbeformede implantater?

TÆNK DIG GODT OM

Er kirurgi rejser lykken?

most-plastic-surgery-ads-arent-from-plastic-surgeons-1024x683

Forhåbentlig går det godt, hvis man vælger at tage til udlandet og blive opereret. Der findes mange måder, at gøre det på. Ved hjælp af god research kan man sagtens finde dygtige kirurger og opleve gode forløb og resultater.

Men en måde, jeg desværre ikke støtter meget op om, at “kirurgi rejser”, der lokker med drømme og billige tilbud.

Forskellige medier fortæller disse dage om bagsiden af medaljen ved at rejse ud og blive opereret til den halve pris. Flere patienter kommer nemlig hjem til Danmark med ikke indfriede forventninger til resultatet og en række komplikationer, der kræver behandling i det offentlige sygehusvæsen herhjemme. Står man med en svær infektion, efterblødning eller store sår er der jo ingen, der sætter sig på flyet igen til Lithauen for at blive tilset af kirurgen. Nej, men ender på Skadestuen herhjemme og mødt af læger og personale, der ikke har aktier i den operation, man har fået lavet.

Det, som mange ikke ved, er, at der IKKE følger forsikring med, hvis noget går galt i udlandet. Man er som patient rigtig dårligt stillet, hvis operationen ikke er foregået i Danmark. I Danmark er alle, der får lavet kosmetisk kirurgi automatisk dækket af en obligatorisk patientforsikring, der dækker patienten, hvis uheldet er ude.

I Amalieklinikken har vi set rigtig mange patienter, der har været uheldige i udlandet. Uskønne resultater, lange forløb med helingsproblemer og komplikationer, der har kostet tid, energi og økonomisk tab for patienterne pga sygemeldinger og medicinudgifter. Og ikke mindst tabt tillid til de rejsebureauer, der inviterede dem til Lithauen eller andre lande, der tilbyder plastikkirurg til den halve pris.

Plastikkirurgi er ikke bare noget, man kan købe billigt og forvente top kvalitet. Priserne i Danmark indbefatter noget ganske andet, end hvad man får mange steder i udlandet. Blandt andet bedre uddannet personale, forsikringer og sikkerhed i hele forløbet.

Tænk dig godt om- når du vælger at blive opereret, så vælg et sted, hvor professionalisme, sikkerhed og tryghed går hånd i hånd.

Gitte i denne artikel var en af de patienter, vi hjalp i MIT PLASTIKMARERIDT på TV3 sidste år

Dr. Sperling

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Runde eller dråbeformede implantater?