Fedtfrysning eller fedtsugning?

Bedste råd til nedadvendte mundvige

Billedet viser behandling med filler til mundvigende

Du ser sur ud, uden at være det?

Her er hvad du kan gøre:

Behandling uden kirurgi:

  1. Hvis der er meget træk i musklerne under munden (altså ned mod kæben), er Botox en god behandling, da midlet letter lidt på trækket nedad. Man skal dog passe på, ikke at få for meget Botox i området, da man kan ende op med et “Joker-smil”, hvor man konstant har opadgående mundvige. Behandlingen skal gentages hver 3.-6. måned.
  2. Hvis hvis du har furer under munden, der giver sure mundvige og mørke skygger, er løsningen af behandle med filler. Filler løfter huden, så furene forsvinder eller i hvert fald jævnes mere ud.  Behandlingen skal gentages hver 6.-12. måned. (Se billedet ovenfor)

OBS: Laser, peeling, ansigtsbehandlinger, jappansk ansigtsløft, akupunktur og lignende kan IKKE fjerne sure mundvige.

Behandling med kirurgi:

Her er løsning et ansigtsløft, som primært egner sig til personer over 45 år. De fleste er dog 50-55+ før de får lavet et løft.

Der findes forskellige lidt alternative løfte-teknikker med såkaldte “tråd-løft”, men resultaterne er meget kortvarige, og ender med at være en omkostelig affære, hvis resultatet skal opretholdes.

-og husk husk husk: Undgå at tygge tyggegummi hvis du kan lade være! Det slider gevaldigt på huden omkring munden med alle de  “unødvendige” tyggebevægelser 😉

Dr. Sperling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedtfrysning eller fedtsugning?