Superplejende vintersalat til din hud

Jeg vil ikke ligne Linse!

Kommentaren mange nævner inden de skal have lavet deres første Botox- eller fillerbehandling, ansigtsløft eller brystoperation.

Frygten for at se “lavet ud” sidder i mange og er ofte dét, der holder folk tilbage fra at få rettet et par rynker eller løftet sine bryster.

De allerfleste kvinder vil gerne se naturlige ud, også efter kosmetiske behandlinger. Naturlighed er skønhed givet af naturen, det “ypperste”, og derfor vil folk gerne være smukke “uden hjælp”. Mange mener, at “skønhed givet fra naturen”  tæller mere end “lavet skønhed”. Også derfor mange jævnligt giver Helle Thorning en over nakken, når hun får Botox behandlinger -Hun har jo købt sig til mere skønhed.

Helle Thorning får ofte kritik i medierne, fordi hun gør lidt ekstra for at se godt ud.

Nuvel, rigtig mange får hjælp til at se bedre ud. Hår, bryn, negle, makeup, tøj, fitness, kostplaner og kosmetiske behandlinger med nåle, laser eller kirurgi. Folk pynter og forbedrer sig selv hele tiden fordi velværet har betydning.

Men hvad er naturligt, og hvad er kunstigt. Der findes der mange former for skønhed. Som plastikkirurg har jeg klart en idé om, hvad der ser naturligt og unaturligt ud, og jeg har personligt mine præferencer. Når kosmetiske behandlinger bliver meget tydelige er ofte der, hvor folk er overbehandlet, eller behandlet ud fra normer, der IKKE kunne lade sig gøre i “virkeligheden”.

Ligner jeg Linse efter min 1. Botoxbehandling ?

(Undskyld Linse, men jeg refererer bare til folk udsagn, jeg har intet personligt imod dig 😉

Jeg vil her stille et spørgsmål tilbage:

Bliver man pumpet som en bodybuilder af 1 times fitness om ugen? Eller klar til at løbe OL i 100 meter løb af en tur om søerne hver søndag?

NEJ vel?

Det samme gælder indenfor kosmetiske behandlinger. Man kan IKKE ændre et ansigt fuldstændig ved at bruge små mængder Botox eller en enkelt ml filler.

Man får IKKE “Linse-bryster” ved at vælge implanter der passer til ens naturlige proportioner. De allerfleste kvinder får implantater der ligger på mellem ca 300-500 ml, og Linse havde engang 2000 ml i hvert bryst. Og dermed langt langt over gennemsnittet. Og Linse ønskede sig et unaturligt look, hun har aldrig sagt eller bedt om andet. Der er ikke “standard”, men en del af hendes brand.

Her viser Linse sit ene 2000 ml implantat, hun engang havde. Nu er størrelsen blevet skiftet til en lidt mindre størrelse. (Bt.dk)

Søg professionel vejledning

Mit bedste råd er at bevare roen og søge hjælp, råd og vejledning af behandlere, der er højt uddannede og som har erfaring. De ved ofte hvad der kan lade sig gøre og kan give dig et ærligt svar om, hvad der er klogest og bedst at gøre i dit tilfælde. Hvad enten det så drejer sig om ansigtspeeling, Botox, filler eller plastikkirurgi.

 

God aften

Dr. Sperling

4 kommentarer

 • Randi

  Hej, jeg kan ikke se nogen steder hvor og hvornår du har taget uddannelsen til plastikkirurg, man må vel ikke udføre plastic operationer uden specialuddannelsen, måske kan du fortælle hvornår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dr Sperling

   Hej Randi. Jeg er uddannet speciallæge fra Århus og Odense Universitetshospital i 2016 🙂 Du kan også se mig på http://www.dskp.dk (Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi) Har arbejdet med plastikkirurgi siden 2009 i forskellige stillinger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Dr. Sperling.

  Jeg er en pige på 16 som ønsker at blive plastik kirurg. Jeg er meget nysgerrig på, hvad du gennemgik af uddannelse for at opnå en karriere som plastisk kirurg? Tog du STX og derefter læste til læge og efterfølgende certificeret i lige netop plastisk kirurgi?

  Hilsen Emma, 16 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dr Sperling

   Hej Emma
   For at blive plastikkirurg kræver det, du læser medicin, bliver læge, og derefter speciallæge. Specialægeuddannelsen kan man først få, når man er blevet læge. SÅ du skal først og fremmest læse medicin på universitet.

   Bedste hilsen
   Dr. Sperling

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superplejende vintersalat til din hud