Når du tjekker billeder før og efter kirurgi

Der var ingen strand til mig i juni, juli og august!

Jeg brugte nemlig en masse tid på at lave et nyt TV program.

Hele sommeren har vi lavet optagelser til nyt program, der snart vises på TV4. Programmet handler om kosmetiske behandlinger og livet som plastikkirurg. Det har været spændende og sjovt at deltage, og glæder mig til at se det færdige resultat af alle optagelserne, der som sagt er helt nye.  Jeg må desværre ikke afsløre for mange detaljer endnu, og jeg har ikke den præcise premiere dato, men det er snart, og jeg lover at opdatere den her på bloggen.

Udover optagelserne, har jeg naturligvis passet mit job i klinikken, så der har været nok at se til 🙂

Håber I har lyst til at se med!

God dag

Dr. Sperling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når du tjekker billeder før og efter kirurgi