Der var ingen strand til mig i juni, juli og august!

Når mænd får uheldige Botox tegn

Når mænd får Botox

Botox er mest en kvinde-ting. Men flere og flere mænd får lavet Botox behandlinger både i ansigt og andre steder på kroppen.

Man betegner “mande-botox” for “Brotox”, og sågar “Scrotox”, når mænd får Botoxbehandling af testiklerne (for at få glat hud i det område).

Botox behandlinger til mænd kan være super gode og give mænd et friskere udtryk, et knap så brysk udtryk eller simpelthen til at lindre en hovedpine.

Når mænd skal have Botoxbehandlinger er det vigtigt, at behandlingen får manden til at se maskulin ud. Altså lade mandens maskuline træk bestå, så han ligner sig selv. Det betyder, at mænd IKKE skal ligne kvinder efter en Botox behandling (med mindre det selvfølgelig er et specifikt ønske).

Den største fejl jeg ser, når mænd behandles “forkert” er, at deres bryn ændrer form. Altså bliver kvindelige med en bue, hvor yderste del af brynet trækker opad. Det er sådan feminine bryn ser ud, og derved opstår et meget tydeligt Botox-tegn hos mænd. Det er i mine øjne et uheldigt tegn, da Botox skal se naturligt ud, også når det gælder mænd.

MÆNDS BRYN ER NATURLIGT MERE LIGE EN KVINDERS BRYN

Botoxbehandling hos mænd skal resultere i et mere lige bryn for at se naturligt ud. Det skyldes at de allerfleste mænd har lige bryn. Og det er kun et spørgsmål om teknik for at opnå dette.
(Der vil selvfølgelig altid være undtagelser, hvor en mand kan have naturligt mere buede bryn naturligt, men dette gælder ikke flertallet).

Se her forskellige former :

Så, vær sikker på, din behandler har styr på anatomi og teknik, når du skal have Botox, både hvis du er mand eller kvinde 🙂

Dr. Sperling

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der var ingen strand til mig i juni, juli og august!