Hvorfor skulle Emil Thorup opereres?

Hvem er den typiske patient, der får lavet større bryster?

Jeg får tit spørgsmålet “hvem er den typiske patient, der får lavet bryster?”

Svaret er ikke entydigt, der er nemlig tre typiske patienter-kategorier inden for kosmetiske brystforstørrelser.

Det drejer sig om:

1) Yngre kvinder mellem 18-25, der har ventet og ventet under puberteten på, at de fik brystudvikling, men som altså har været “flade” og haft en “A-skål”. Disse kvinder ønsker at få det, naturen ikke har givet dem: Ofte drømmer de om bare lidt mere fylde, så de føler sig kvindelige. Mange vælger str mellem 250-450 ml.

2) Kvinder i 20/30-erne, der egentlig er glade for formen af deres bryster, men som ønsker mere volumen. Mange vælger mellem 300-500 ml.

3) Kvinder +30 år, der har født et eller flere børn, som oplever at brysterne er punkteret efter amning, og at brysterne evt også hænger. Denne type kvinder kan også have behov for et brystløft sammen men brystforstørrelsen. Vælger typisk mellem 300-500 ml.

Derudover er der en lang række andre problemstillinger, de får kvinder til at søge brystkirurgi. Det kan være asymmetri af brysterne, tuberøse bryster (bryster der er rørformede/ tilspidsede) eller større vægttab, der også kan give forandringer.

For at opnå et godt resultat, er det derfor vigtigt, at kirurgen sætter sig ind i din problemstilling, som der tages de rigtige hensyn til dine ønsker og muligheder.

God aften, og god jul

Dr. Sperling

AK NYGART

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skulle Emil Thorup opereres?