Virker kollagenpulver?

Har du også fået et Corona-Face?

Covid-19 har sat mange spor i samfundet og efterladt mange rynker i panden!

Virussen har i den grad givet grund til bekymring. Det har for nogle  givet en masse rynker, og i nedlukningsperioden var det heller ikke muligt at få skønhedsbehandlinger (for dem, der altså går til det). Så der har været dobbelt-up på rynker og uplejet hud.

Flere har skrevet til mig, hvad pokker de skal stille op med deres “Corona-Face”!

Her er en miniguide:

1) Selvom du har været isoleret og måske stadig arbejder hjemme, så plej din hud hver dag med grundig rens og masser af fugt og solcreme.

2) Pil ikke i din hud selvom du har masser af tid derhjemme foran spejlet. Det giver ar og grobund for urenheder.

3) Scrub din hud en gang om ugen, så du finpudser hudens overflade. Det gør huden bedre til at absorbere dine plejeprodukter.

4) Nu hvor du har mere tid hjemme, så brug den på at lave god mad, frisk mad og mad, der nærer din hud. Spis nødder, olie, avokado, gulerødder, granatæbler, blåbær, spinat, appelsiner, laks og drik god te (gerne urtete som gyldenriste)

5) Botox er den sikre vej til rynkereduktion.

Nu hvor skønhedsklinikkerne er åbne igen, kan du få Botoxbehandling. Ved en Botox behandling får du virkelig bugt med rynkerne i en fart. Botox virker efter 3-7 dage og er ude af kroppen igen efter 3-4 måneder. Det kræver en forundersøgelse ved en speciallæge forud selve behandlingen, der må ske 2 dage efter forundersøgelsen.

Husk at lidt Botox giver lille rynkereduktion, og meget Botox giver meget rynkereduktion. Mere er ikke altid bedre. Vigtigt behandlingen ser naturlig ud, og derfor skal du bede om konsevativ behandling, særligt hvis det er første gang du prøver det.

God fornøjelse!

Dr. Sperling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virker kollagenpulver?