Så er jeg igang igen

Der er forskel på fedtfrysning og fedtsugning

Er den “nemme” løsning altid lige nem?

Fedtfrysning vs Fedtsugning

Rigtig mange patienter ønsker en nem løsning på deres ønsker om kosmetiske forbedringer, hvilket er helt forståeligt.

Særlig når det handler om fjernelse af fedt møder jeg mange, der tror at fedtfrysning kan klare meget mere, end hvad der er muligt. Derfor ender de med at bruger en masse tid og penge på ikke at komme i mål med behandlingen, og ikke mindst risikere dårlige resultater.

Kort fortalt:

FEDTFRYSNING EGNER SIG KUN (og KUN!) TIL MINDRE OMRÅDER, HVOR DER KUN KRÆVES MINDRE JUSTERINGER. Fx en lille topmave, en dobbelthage eller små depoter på lår eller lænd. Fedtfrysning kan fjerne 25% af fedtlaget.

FEDTSUGNING EGNER SIG TIL STØRRE OMRÅDER, HVOR DER KRÆVES OP TIL 50% -60% REDUKTION AF FEDTLAGET

Derudover kræver fedtfrysning ofte flere behandlinger med 3 mdr mellemrum. Fedtsugning gøres kun en gang. (Men resultatet er først modnet færdigt efter ca 6-12 mdr, dog ses effekten med det samme uanset hvad).

Har du “meget” fedt og evt løs hud, er der stor risiko for, at fedtfrysning vil gøre det værre. Fedtfrysningen vil i disse tilfælde ofte efterlade store ujævnheder, der er meget svære at rette.

Mit bedste råd er derfor ikke at lade dig friste at gode tilbud og nemme løsninger, hvis du er bedre stilles med en kirurgisk behandling. Det er derfor en fordel også at få lavet en forundersøgelse af en kirurg, hvis du er i tvivl. Og ikke kun gå efter at fedtfrysning er billigere og lyder “nemt”.

Dr Sperling

1 kommentar

  • Cecilie

    Hej. Jeg vil høre om du har erfaring med Morpheus8 behandlinger og Microtox Gold behandlinger – er det pengene værd ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er jeg igang igen