Der er forskel på fedtfrysning og fedtsugning

Min store drøm er gået i opfyldelse

Endelig kan jeg dele denne fantastiske nyhed: Jeg har åbnet min egen klinik på Østerbro i København, navnet er “von Sperling kosmetisk kirurgi” og du kan følge klinikken på insta @vonsperlingkosmetiskkirurgi og på web www.vonsperling.dk

Jeg tilbyder : Brystforstørrelse, brystløft, udskiftninger, brystreduktioner, ansigtsløft, halsløft, fedtsugninger, øjenlågskirurgi, maveskindsoperarioner, gynækomasti fjernelse og andre special behandlinger ansigtet (bl.a. kemisk peeling og nanofedt, og nanofedt microneedling)

Jeg har haft meget travlt med dette projekt, som har kostet blod, sved og tårer, men der er virkelig ikke noget bedre end at være 100% tro mod det, man tror på. Og jeg har altid troet på, at jeg skulle åbne min helt egen plastikkirurgisk klinik.

Glæder mig til at dele en masse fra klinikken.

Klinikken ligger mellem Østerport og Nordhavn på Østbanegade.
ALT I TRYGGE SMUKKE RAMMER MED GÆSTEN I FOKUS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er forskel på fedtfrysning og fedtsugning