Min store drøm er gået i opfyldelse

Hvor længe har man ondt efter en brystforstørrelse?

BFO og Smerter

Det er helt forventeligt at man kan mærke, man er blevet opereret efter en brystforstørrelse. Men når det er sagt, så er det alligevel meget forskelligt, hvordan smerterne opleves og hvor længe de varer.

De første 3 til 7 dage

Det er helt klart den første uge man vil opleve de mest intense smerter. Men allerede efter en uge er gennemsnittet tilbage på job. I uge 2 efter operationen vil kan stadig være lettere øm, men langt de fleste beskriver at smerterne nærmest er forsvundet på dette tidspunkt. Så de fleste tager “kun” fri em uge.

Husk at tage smertestillende piller

Det er vigtigt ar få lukket ned for smerterne tidligt i forløbet. Jo mere smerter får lov at udvikle sig, des sværere kan det være at lindre dem.

Derfor: Tag altid den smertestillende medicin, som du får med hjem fra klinikken og efter den anbefaling, klinikken har anført. Nogle nøjes med milde smertestillende piller mens andre både tager milde smertestillende og stærkere (receptpligtige) smertestillende.
Når man tager medicinen fast hver 6. Time i de første 3-7 dage, vil smerterne ofte være helt under kontrol, og man vil opleve at der er styr på situationen.

Husk: Kontakt altid klinikken hvis du er i tvivl om hvordan du skal tage medicinen.

 

Dr. Sperling

Insta: vonsperlingkosmetiskkirurgi

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min store drøm er gået i opfyldelse