Q&A og skønhedstips!

Brystimplantater over eller under musklen?

breast-implant-remplace1breast-implant-remplace1

HVOR PLACERES BRYSTIMPLANTATER BEDST?

Det afhænger af hvordan brysterne ser ud fra start!

De fleste (over 75%)  får lagt implantater helt eller delvist ind under brystmusklen, men de kan også placeres over musklen (dvs lige under brystkirtlen). Hvilken placering, der er bedst afhænger af, hvordan brystet ser ud fra  udgangspunktet. Hvilken metode, der er bedst finder man derfor ud af ved forundersøgelsen.

HVORNÅR det ene.. hvornår det andet?

Eksempler på scenarier:

Har du små bryster: Typisk under musklen.

Har du store  (+ lidt tunge) bryster, og ønsker du ikke et brystløft, men kun brystforstørrelse: Typisk over musklen/under kirtlen.

Er du meget tynd på din brystkasse (ikke så meget fedt lige under huden) og små bryster: Typisk under musklen, så musklen kan dække implantatet så meget som muligt. Derved ser man ikke/mærker ikke kanten på implantatet.

Har du små og tubeformede bryster (en deformitet, der giver stramhed i midten af brystet og et smal bryst): Over musklen og under kirtlen kan være en fordel, så stramtheden i brystet bliver løsnet så meget som muligt. Nogle gange er det nødvendigt at lave et lille brystløft i kombinationen med implanterne.

Har du meget slappe bryster, der hænger: Typisk brystløft + implantater under musklen.

LÆS MERE OM BRYSTFORSTØRRELSE HER

Her er et eksempel på en kvinde, der er opereret i Amalieklinikken. Hun har fået en brystforstørrelse med implantater lagt ind under musklen (375 ml). Udgangspunkt: Små bryster, der ikke hænger.

breast1-300x224breast2-300x224

 

Her er et eksempel på en kvinde, der er opereret i Amalieklinikken. Hun har fået en brystforstørrelse med implantater lagt ind under musklen (330 ml) kombineret med et lille brystløft omkring brystvorterne. Udgangspunkt: Små bryster, der hænger en anelse + relativ store brystvorte-områder.

impl-foer-Maria-300x224 impl-efter-Maria-300x224

 

God lørdag,

Dr. Sperling

2 kommentarer

 • Jas

  Hejsa! Tak for en skøn blog. Jeg kunne godt tænke mig at læse dine tanker omkring om fedtsugninger. Hvad kan gå galt? Og er det en god ide at vente med at få en fedrsugning, til efter man har fået børn. Osv.
  Det kunne være fedt med et indlæg om netop fedtsugninger
  Kh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Mange tak for din kommentar 🙂

   Det kan du tro- jeg lover at skrive om fedtsugning asap :-))

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A og skønhedstips!