Hvor længe har man ondt efter en brystforstørrelse?

Hvornår på året er det bedst at blive opereret?

Er der noget perfekt tidspunkt for en operation?

Til det spørgsmål vil jeg svare:

Det tidspunkt på året hvor du har tid og er mentalt klar til en operation er det bedste tidspunkt.
For nogle er det i vinterhalvåret, hvor man går meget tildækket ift operationsar og hævelse, og for andre er det, når der er tre ugers sommerferie til at restituere i.

Det allervigtigste er nemlig, at man føler sig klar til at gennemgå forløbet med den forventelige hævelse, føleforstyrrelser, evt blå mærker, en grad af smerter/ubehag og ar, der skal hele.

En operation er en rejse

Udover de rent fysiske ting, der er beskrevet ovenfor, er det en mental rejse at blive opereret.
Det kan være en forløsning på et mangeårigt ønske og overvældende at “nu er mit ønske endelig indfriet”. Men også overvældende at skulle være i selve efterforløbet, hvor kroppen skal komme sig og hele. Der kan følge en masse bekymringer om “hvornår forsvinder hævelsen”, “hvornår forsvinder smerterne” eller “hvor længe er mine ar røde”.
Derfor er det vigtigere at være mentalt (og selvfølgelig fysisk) klar til en operation snarere end om det er december er juli måned operationen foregår i.

Reklame: Har du tanker om en operation kan jeg bookes til forundersøgelse i min nye klinik på Østerbro www.vonsperling.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor længe har man ondt efter en brystforstørrelse?