Hvad skal man spise op til en operation?

Hvornår må man træne efter en brystforstørrelse?

Hvornår må man træne efter en brystforstørrelse?

Som udgangspunkt er svaret 6-8 uger, men det kommer også an på hvilken træning man påbegynder. Det betyder at de fleste vil kunne påbegynde f.eks pilates, reformer og “lettere” træningsformer efter 6 uger, men tungere træningsformer som styrketræning med vægte og løb efter 8 uger.

Vigtigst af alt er at lytte efter kroppens signale. Føles en øvelse forkert, så hold igen. Og ift løb, start med korte lunteture og bruger to sports-bh-er, der fixerer brysterne.

Hvorfor er det vigtigt at holde pause? 

I perioden lige efter en brystforstørrelse vil brysterne være ømme og hævede, og derfor vil træning give risiko flere smerter og hævelse samt efterblødning (hæmatom). Så det er både pga ubehag men også pga risikoen for blødning, at det er vigtigt at holde pause med træning.

Er der træning man bør helt undgå efter en brystforstørrelse?

Jeg anbefaler at man dropper øvelser som push-ups (armbøjninger) og push-press (bænkpres). Det er øvelser der belaster brystmusklen med og presser på implantaterne.

God træning 😃

Dr. Sperling

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal man spise op til en operation?