TV3 søger medvirkende til MIT PLASTIKMARERIDT

VIND en læbebehandling

10-secrets-i-learned-at-makeup-artist-school-0810-secrets-i-learned-at-makeup-artist-school-08

Er dine læber klar til foråret?

Drømmer du om at prøve en læbebehandling med filler?

Så har du nu muligheden for at vinde en behandling.

Jeg trækker lod mellem alle, der kommenterer på indlægget. Skriv hvorfor lige netop du skal vinde!

Vigtig info

For at vinde skal du også acceptere, at dit før og efterbillede ligges på bloggen (uden navn, og kun dine læber. Altså ikke fuldt ansigt)

Det er kun personer over 18 år, der kan deltage. (Pga lovmæssigt alderskrav)

Behandlingen er ikke permanent, og kan forventes at holde mellem 3-6 mdr.

Behandlingen vil foregå i Amalieklinikken i København og den laves af mig.

Vinderen får direkte besked den 31.april.

Kh Dr. Sperling

læber før efter

55 kommentarer

 • Tove

  Jeg har næsten ingen synlige læber, så det kan kun blive bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg har længe fantaseret om hvordan mit ansigt vil se ud med en bitte smule filer i. Har en anelse skæv mund, som jeg nok er den eneste, der lægger mærke til, men nutildags kan jeg ikke lade være med at forestille mig. Ikke noget næb, bare lige nok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg har i mange år ønsket mig fyldigere læber, da jeg synes at mine er for smalle, især underlæben, og dermed giver mig et stift udtryk. Derudover har jeg også altid været træt af min store hage, men da det vil kræve en operation at få den lavet, kommer det ikke til at ske forløbenligt. Til gengæld er jeg overbevist om at hvis mine læber er mere fyldige, vil min hage formentligt virke lidt mindre for mig og jeg vil blive gladere for mit udseende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Kunne godt tænke mig at få dåbsattest og udseende til at stemme overens (1970) :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Det ville være helt fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ville så gerne vinde, idet jeg (efter min egen mening) har meget små læber – især overlæben er til tider “væk”.
  Jeg ville så gerne kunne gå med læbestift og faktisk synes at det passede til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Jeg prøver også lykken og håber mine smalle læber kan blive forårsklar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Pihl

  Har altid haft smalle læber, og nu 50 år, så føler jeg mangler lidt hjælp til et pænere udseende….❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Ville være fantastisk med flotte læber.
  Som nu 50 årig må jeg desværre erkende at læberne mangler lidt hjælp for at få lidt form og fylde igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  For mig handler det ikke om at jeg utilfreds eller ked af mine læber, for jeg kan faktisk rigtig godt lide mit udseende. Jeg ville elske at få lavet mine læber for at forbedre mit udseende og fremhæve mine træk, da fyldige læber er lækre! Men man bliver også nødt til at være glad og tilfreds for det man har, og se behandlinger som denne som noget der fremhæver det smukke enten ved ens læber, eller resten af ens ansigt. Det kunne være vildt fedt at prøve, da jeg har set så mange smukke resultater med læbeforstørrende behandlinger, men aldrig prøvet det selv! 🙂

  Kram Kristine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oliver

  Hej Dr. von Sperling

  Jeg har altid haft en meget smal overlæbe. I og med at du ikke går “all in” med dine behandlinger, ville jeg godt turde lægge mig i stolen under din kyndige nål. Synes iøvrigt at det er på tide at vise, at mænd også gerne vil have forskønnede læber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Har længe overvejet fillers da mine læber, især overlæbe, er ret smal. Dog er jeg utrolig bange da man ser så mange skræk scenarier. Jeg har fulgt dig længe, og du virker utrolig dygtig og fornuftig, så ville turde at lægge det i dine hænder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milena

  Ville ønske at vinde fordi min underlæbe er temmelig skæv. Desuden har jeg en ret høj “cupids bow” men stort set ingen overlæbe. Der mangler simpelthen symmetri i mine læber…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Er 33 år og har ikke så store læber. Har længe tænkt på at prøve at få større læber. Har bare været lidt en kylling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Det ville jeg gerne vinde!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Jeg har længe drømt om nye læber el mere fylde i dem jeg har. Er glad for formen men mangler fylde. Jeg er imponeret over de resultater jeg har set andre har fået lavet i Amalieklinikken. Krydser derfor finger for det bliver mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina Hansen

  Wauw hvor gad jeg bare SÅ godt vinde denne konkurrence!

  Jeg har altid drømt om smukke fyldige læber, men som enlig mor er det ikke altid man kommer så langt, og prioriteringen lander (selvfølgelig!!) på den lille, fremfor at gøre noget godt for mig selv.
  Så denne konkurrence ville være så fantastisk at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naomi

  Jeg ville elske at vinde og dermed gå foråret i møde – kysseklar og forårskåd:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg ville ønske at vinde et sæt fine læber!
  Er mor til to små vidunderlige og tidskrævende børn som jeg vælger at prioritere det meste af min tid med – hvilket resulterer i at udseendet trænger til en kærlig men fast hånd en gang i mellem 😉 😉 Håber håber håber og krydser fingre for jeg vinder 🙂
  Min læbekant på højre side dykker en smule mere end på vestre og er spændt på om det kan afhjælpes med behandlingen.
  KH Monica

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Pedersen

  Det ville være fedt at vinde,da jeg stort set ingen læber har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M

  Jeg har sådan en lille overlæbe, som jeg brændende ønsker at få filler i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Mine børn kommenterer at min mundvige er begyndt at “hænge” og at jeg ser sur ud og så bliver jeg lidt trist og så hænger de endnu mere. Jeg vil elske at få min glade mund tilbage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det kunne jeg godt tænke mig at prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg er lidt nysgerrig på at prøve det, men jeg vil godt være sikker på, at det bliver gjort pænt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Lykke Christiansen

  Jeg vil gerne deltage i lodtrækning om fillerbehandling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Åhhh det ville være en drøm at få lavet læber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamila P

  Hej Sperling.

  Denne her konkurrence, kunne jeg godt tænke mig at vinde.. Jeg har tidligere haft filler i kindbenen, og blev utrolig skuffet over behandlingen. Jeg har længe godt kunne tænke mig at få lavet læberne. Da mine læber er ganske små.

  Men grundet overnævnet behandling. Har jeg tøvet med at skulle have det ordnet. En gratis behandling med et sikkert godt resultat, er måske hvad der skal til. Også kunne det sikkert hjælpe lidt på selvtilliden 🙂

  Mange hilsner Jamila

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Som mor til tre inkl tvillinger, er der ik meget tid til mig som mor, vil super gerne forkæles og få lavet noget som det første på min krop

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna johansen

  Vild konkurrence! Den skal jeg da vinde. Har smalle læber, som godt kunne trænge til lidt fylde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna johansen

  Vild konkurrence! Den skal jeg selvfølgelig vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er jo sindssygt flot det du laver, så ville elske at prøve at blive behandlet af netop dig.
  Jeg har længe gerne ville have lidt fylde i læberne, men synes ikke det er let at finde et sted man har tiltro til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg vil helt vildt gerne vinde den her behandling, fordi jeg har fået foretaget en stor kæbeoperation i over og underkæben. Hvor de har rykket det hele lidt over 1 cm frem.
  Jeg blev opereret d. 15. Marts og skal de næste 5 uger leve af flydende/most mad..
  Jeg har og er stadig meget hævet og må indrømme jeg ville ønske, at min overlæbe til hverdag havde mere fylde.. man kan vel godt sige jeg har haft en form for botox læber idet jeg var så hævet – – og må sige jeg blev lidt vild med at jeg faktisk havde en overlæbe..

  Derfor vil jeg gerne deltage i din konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Fordi jeg virkelig trænger til at gøre noget godt for mig selv, efter en lang barsel som lige er slut. Og så ville det ikke være dårligt at få lidt fyldige smukke læber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Efter 2 graviditeter, trænger mor her til forandringer:-). For mange år siden fik jeg lavet læber og elskede det, derfor ville det være fantastisk at vinde en læbebehandling :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fordi det ville være en mulighed for at prøve noget anderledes og give sig selv en helt speciel selvforkælelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil også meget gerne vinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie B. Nielsen

  Hej, Jeg har længe drømt om nye læber, men aldrig turde, da det for mig er en jungle. Jeg har dog tillid til, at du er superdygtig og professionel i dit virke. Hos dig ville jeg turde sige “ja tak” – fill me in 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Tallet på dåbsattesten sætter jo desværre unægteligt også sine spor på læberne. Fylde og fint defineret læbekant… Det ville sørme være rart at få igen…. På den smukke naturlige måde…. Ville være fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har leget lidt med tanken om at få gjort noget ved mit ansigt. Min overlæbe er lidt lille i forhold til underlæben. Der betyder at den nærmest udslettes når jeg smiler. Måske et “lip-job” vil forhøje min kurs på singlemarkedet for kvinder 30+?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margit

  Jeg synes mine læber har mistet sin fylde og kunne virkelig godt tænke mig at få lavet dem .

  Accepterer naturligvis at det bliver lagt billeder på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a-c bennedsen

  Jeg ville elske at vinde,jeg var en af dem der i sin tid fik lavet læbeforstørrelse med permanent filler :/ fik bare ikke at vide at der var stor chance for kronisk betændelse,og smertefulde knuder i læberne :// der er nu gået 8 år,og der er nu kun 1 lille knude tilbage,dog er noget af filleren havnet under min underlæbe,ser ikke pænt ud,og resten ved jeg ikke hvor er blevet af? det er i hvert fald ikke i mine læber som nu er smalle som før. har været rigtig uheldig med mine operationer,ikke kompetente kirurger desværre, trænger til fylde og lidt tlc 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi meldgaard

  Wow. Det gad jeg godt. Jeg synes mange læbeforstøørelser ser meget voldsomme ud. Men når jeg ser hvad du lægger ind. Ja så gad jeg også godt prøve. Har altid haft en mindre overlæbe end underlæbe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg vil så gerne vinde så jeg kan få lidt i min overlæbe som er lidt mindre end min underlæbe. Jeg har længe gået og overvejet så det ville være perfekt at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Da jeg har meget smalle læber, kunne jeg godt tænke mig lidt mere fylde, så det stadig ser pænt og naturligt ud, ville elske at vinde denne præmie ❤ krydser fingre for at jeg er den heldige ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KM

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da min overlæbes læbekant desværre ikke er særlig markant, især ud mod mundvigen. Selvom jeg er lidt nåleforskrækket, ville jeg uden tvivl gerne have ordnet mine læber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Nøj, en spændende konkurrence! Jeg vil helt vildt gerne vinde, da jeg længe har overvejet at få ordnet mine læber. Jeg har fra naturens side pæne læber, men kan se på billeder at de var noget mere fyldige, da jeg var yngre – især min overlæbe trænger til fylde for at skabe mere symmetri. Jeg krydser fingre og håber på at kunne gå sommeren i møde med en kysseklar mund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tugba G

  Kære Dr. Sperling

  Jeg er en stor fan af dig og følger dig på bloggen.

  Du skriver knaldgode indlæg til din blog og bruger rigtig gode billeder til at illustrere din pointe. Du giver os læsere sandheden uden at pynte på virkeligheden. Kan rigtig godt lide dine uddybende indlæg, hvor du skriver fordele og ulemper ved de forskellige behandlinger man kan få lavet. Og så er du rigtig godt til at svare på spørsmål, tak for det:)

  Jeg har længe ønsket at få fylde i mine læber, men økonomien og mange andre ting har holdt mig tilbage. Jeg er god til at tænke på andre, men mindre god til at forkæle mig selv. Derfor ønsker jeg inderligt at vinde, så jeg kan forkæle mig selv. Det er længe siden jeg har taget toget fra Aarhus til København, hvis jeg vinder, vil jeg først og fremmest se det som en stor fødselsdagsgave til mig selv, jeg fylder 31 år. d. 31 marts

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Sørensen

  Fantastisk konkurrence! Mine læber kunne virkelig godt trænge til en makeover 🙂 Især min overlæbe, som næsten er ikke eksisterende.. Det er noget jeg vil sætte pris på, hver gang jeg ser mig selv i spejlet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birka

  Hej.
  Jeg har aldrig prøvet at få fortaget hverken læbe, botox eller andre behandlinger, men kunne vildt godt tænke mig at prøve det. Har bare svært ved at tage springet, da jeg er bange for at det vil blive for kunstigt. Men syntes du har nogen rigtig fine billeder og indlæg, så ville føle mig tryk hos dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ville elske at vinde. Jeg har tynde læber og ville elske naturlig fylde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg skal vinde fordi jeg er utrolig ked af min ikke eksisterende overlæbe, men desværre ikke har haft råd til at gøre noget ved det 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mk

  Jeg ville blive rigtig glad for at vinde en behandling med filler da jeg har meget smalle og små læber som jeg personligt ikke mener harmonerer med resten af mit ansigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Feeeeed konkurrence 😀 Har den tyndeste overlæbe, der på ingen måde er symetrisk i forhold til min underlæbe. Ligner lidt min underlæbe har spist min overlæbe :-/, så denne benhandling ville jeg elske at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Steengaard Hansen

  Jeg ville blive så glad for at vinde, da jeg længe har været utilfreds med mine læber, især overlæben, som næsten ikke er synlig og på ingen måde fyldig.
  Jeg accepterer at der må vises billeder på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Mine læber er ikke særlig pæne eller fyldige ( mere ). Engang syntes jeg det var noget af det pæneste i mit ansigt. Nu går jeg ikke engang med læbestift mere:-(.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV3 søger medvirkende til MIT PLASTIKMARERIDT