ER MERE BEHANDLING ALTID BEDRE?

Recycling…Flyt eget fedt fra maven til brysterne

Breast augmentation and abdominal cosmetic surgeriesBreast augmentation and abdominal cosmetic surgeries

Få større og naturlige bryster

Med flytning af eget fedt fra maven, fra lårene, balderne eller flankerne kan man opnå en brystforstørrelse, der adskiller sig markant fra den “gængse” metode, hvor man anvender silikone implantater.

Når man flytter eget fedt til brysterne er det nemlig 100% naturligt, det er 100% biologisk og 100% dit eget væv, der skaber ny facon af dine bryster. Det betyder, at din krop heller ikke kan “reagere” på brystforstørrelsen, som man ellers kan se i nogle tilfælde, når kvinder får  lagt silikone implantater ind i brysterne.

Fordelene er blandt andet:

Ekstremt lav infektionsrisiko (næsten på 0%)

Intet behov for udskiftning (fedtet integrerer sig fuldt i brysterne)

Ingen risiko for kapseldannelse (som ved silikone implantater)

Meget blødt og naturligt udseende

Næsten usynlige ar (da fedtet sprøjtes ind med tynde kanyler)

Ulemper:

Det er mere usikkert præcis hvor stor en brystforstørrelse, man kan skabe.

Noget af fedtet (cirka 30%) går nemlig tabt i løbet af 3-4 måneder. Dvs er forstørrelsen ved selve operationen 400 ml, ender slutvolumen på cirka 280 ml. Den maximale mængde fedt man kan forstørre med pr. gang, er 400 ml.

Ønsker man større volumen, må operationen derfor gentages.

Operationen foregår i fuld bedøvelse, hvor man først laver selve fedtsugningen, og derefter gør placerer det i brysterne.

SE FØR- OG EFTERBILLEDER HER PÅ EN PATIENT, DER ER OPERERET I AMALIEKLINIKKEN. Patienten fik lavet en forstørrelse med 275 ml fedt i hvert bryst. Der er 3 måneder mellem billederne.

 

lipofilling-forfra-foer-300x225 lipofilling-forfra-efter-3-mdr-300x225

lipofilling-side-foer-300x225 lipofilling-side-efter-3-mdr-300x225

lipofilling-side-ve-foer-300x225 lipofilling-side-ve-efter-3-mdr-300x225

 

LÆS MERE OM BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT HER

 

God weekend,

Dr. Sperling

10 kommentarer

 • […] Læs mere om forflytning af eget fedt fra mave til bryster her […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] LÆS MERE OM BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Er det også velegnet til bryster der er lidt punkteret efter amning? Jeg ammer nu mit andet barn og efter første barn havde jeg mistet noget af volumen fra før og ønsker ikke implantater, men har overvejet muligheder for at få fedt i når jeg er færdig med at amme denne gang, men ved ikke om det kan give nok, ydermere går jeg ud fra det ikke påvirker ens muligheder for at amme igen hvis der skulle komme flere børn til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Fedt forflytning er et rigtig godt alternativ til implantater, og kan give volumen tilbage uden det bliver “kunstigt”. Det påvirker ikke din evne til at amme igen.
   Nogle patienter får lavet to fedt-fyldniger (fx med 4 mdr´s mellemrum), hvis ikke 1. behandling er “nok”. Dog får langt overvejende antal af patienterne kun een fedt-fyldning til brysterne og er meget tilfredse.

   🙂 Dr. Sperling

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Har født to børn så mine hænger nu, da jeg som udgangspunkt havde store bryster. Kan det være en ide for mig, hvis jeg ikke har et ønske om at de skal sidde under hagen?;) Og hvor kan man se prisen på det? Og er prisen for en opfølgende behandling den samme?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Hejsa,

   Hvis dine bryster hænger lidt, kan det være, at du skal overveje et brystløft først. Men ellers kan fedt-forflytning skal mere volumen og give et rigtig naturligt udseende ja:-) Prisen er 37.000 kr for 1. behandling. Få patienter får lavet 2 behandlinger, hvor anden behandling koster mindre, nemlig 25.000kr. De fleste er fuldt ud tilfredse med 1. behandling:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mht. fedtsugningsdelen. Får man ar af det?
  Tak for god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Hej Maria!

   Nej, man få ikke ar, der kan ses! Arrene er så minimale, at det ligner en naturlig lille farveforskel i huden (arrene fra kanylerne er få millimeter, derfor nærmest usynlige)

   Dejligt du læser med og kan lide bloggen, TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TT

  Hej,

  Er glad for mine brysters facon, men jeg kunne godt tænke mig at få dem lavet lidt større. Blir faconen ændret på denne måde? Kan man få fortaget operationen af kun kvindelige læger??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • drsperling

   Faconen bliver den samme og meget naturligt (din egen facon, bare større). Kan godt laves af kun kvindelige kirurger ja. Bedste hilsen Marie Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER MERE BEHANDLING ALTID BEDRE?