Når drømmen om en Kardashianbagdel ender fatalt

Mere om Kim´s bagdel

Men i mindre udgave -på kampagnebillede ihvertfald

Hypet omkring Kardashian søstres bagdele har været og er enormt! Først skulle den være stor, og nu ser vi så en kampagne for  KKW Beauty, hvor den bagdel er gjort betydelig mindre vha photoshop. Og nej, nu har ikke tabt sig til det udseende og hun er ikke blevet fedtsuget.

Kim har talrige gange fået lavet fedtinjektioner i bagdelen, som man ikke bare kan tabe specifikt igen, hvis man går på kur. Kampagnebilledet ser i sin helhed meget photoshoppet ud- hvilket selvfølgelig er helt ok, det er jo KKW Beauty´s valg og stil.

Blot interessant hvordan Kim igen får opmærksomhed på sin bagdel. Og i hele snakken om farligheden af Brazilian Buttlift, rammer hun i kampagnebilleder (måske tilfældigt) meget godt den trend, der går imod at få opereret bagdelen stor.

LÆS MERE OM RISIKOEN VED BRAZILIAN BUTTLIFT HER

Dr. Sperling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når drømmen om en Kardashianbagdel ender fatalt