Det sociale filter-look, noget for dig?

Hvis man vil undgå Botox og filler, kan laser give en frisk hud?

 

Der kan være mange grunde til, man gerne vil undgå Botox of fillers, og selvfølgelig er der alternativer til at friske huden op med. For eksempel LASER.

De forskellige behandlinger arbejder forskelligt i huden, og man opnår derfor heller ikke 100% det samme med behandlingerne. Ofte er en kombination rigtig god, så man tager lidt af alt det gode fra “hver verden”. Jeg sværger personligt ikke til “een behandling”, da lidt af hver ofte fungerer rigtig godt til de fleste patienter. Men: Jeg har naturligvis mange forskellige patienter med forskellige ønsker og behov, og det er derfor godt at kunne junglere mellem flere typer procedurer. Hudens overflade signalerer utrolig meget om os selv, og noget man ser med det samme, når man møder en person. Derfor har det stor betydning for rigtig mange mennesker, at huden ser sund og frisk ud.  Selv børn reagerer på, hvordan huden ser ud -Jeg husker da jeg gik i folkeskole, at nogle i skolegården blev drillet med at have bumser, og kaldt “pizza-face”. Opmærksomhed på huden starter tidligt i livet!

Kort om effekterne af Botox, filler og Laser

Botox: Kan mindske/fjerne rynker og kan ændre muskeltræk (f.eks svarende til tyggemuskler, der giver brede kæber eller smilemuskler, der kan give tandkødssmil/gummy smile.)

Filler: Skaber bedre struktur og form dybere i huden (retter furer, forstørrer læber, løfter kindben etc)

Tynd filler: Kan gives ind i selve huden som fugt-booster

LASER: Man skal forstå laser som en “polering” af huden, fordi

laser behandling kan mange ting, og virker blandt andet på:

-Karsprængninger, fx omkring næsen eller på kinderne

-Solskader (mørke “skjolder”)

-Ar fx efter bumser

-Hudforbedring/Opstramning

-Acnetendens og rosecea (rødblussen)

Derudover virker laser til dels opstrammende og foryngrende på huden. Man skal dog være klar over, at laser ikke kan fjerne rynker i samme grad som Botox og filler. Så man skal forstå laser som en fantastisk god behandling til at skabe en smukkere hudoverflade, som bliver mere ensartet og sund at se på i sin helhed. Lidt som en “picture-perfect” hud. Har man kraftige smilerynker, dybe furer mellem øjenbryn eller mellem næse og mund, er Botox og filler bedst.

Der findes forskellige typer lasere afhængigt af om fokus er karsprængninger, solskader eller opstramning (IPL, Frax, YAG, CO2).

De fleste har brug for gentagne behandlinger for at få resultat, typisk minimum 2-3, som skal gentages over tid.

Eksempel for fjernelse af karsprængninger med Ellipselaser (“Nordlys”)

Dr. Sperling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sociale filter-look, noget for dig?