Lyt med til en god historie

Farvel til gamle Khloé Kardashian

Ensretning af udseende

Jeg så forleden et billede af  Khloé Kardashian og jeg tabte nærmest mælet. Hun ligner jo fuldtændig Kylie Jenner, efter hun ellers i mange år har “lignet sig selv”.

Her ses Khloé nu (blond) og for år tilbage (brunette). Der er sket meget, men spring ned til næste billede og se, hvor meget hun ligner Kylie

Kylie til venstre, Khloé til højre.

Søstrene skal gøre, som de ønsker, men det er tankevækkende, hvor ens de bliver, og dermed også hvilket signal de sender til utrolig mange kvinder. Kardashian-formen bliver en standard. Det har den allerede været i lang tid, og efter en stor bølge “Kardashian-Buttlift (Brazilian Buttlift)”, kommer der sikkert endnu mere fokus på ansigtskirurgi og konturering den kommende tid (udover kindben og læber, som Kylie har promoveret meget).

Min kommentar er egentlig bare, at man i sin søgen på skønhed, også skal passe på ikke at udslette naturlige karakteristika. Plastikkirurgi er mange ting, og man kan SAGTENS skabe resultater, der understøtter naturlig skønhed og personlighed. Det charmerende ligger i det personlige udtryk, ikke i main-stream. Og inden for det personlige udtryk kan man sagtens forfine ansigtstræk og forbedre former på kroppen.

Det ser umiddelbart ud til, at Khloé har fået lavet disse indgreb for at komme til at ligne sin lillesøster:

-Rykket hårgrænsen ned

-Brynløft

-Ansigtsløft

-Fylde i kindben

-Nosejob

-Læbeforstørrelse og kirurgisk læbeløft

 

God weekend!

Dr. Sperling

Ved ønsker om konsultation hos mig, kontakt da AK NYGART

 

 

4 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg skriver da Jeg vil høre om du måske kunne fortælle lidt om Profhilo behandlinger – fordele og ulemper. Hvornår anbefaler man at starte disse behandlinger hvis man vil forebygge rynker?
  I øvrigt en rigtigt god blog som jeg har meget gavn af,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dr Sperling

   Mange tak! Glad for du læser med. Har desværre ikke selv erfaring med Prophilo, men produktet skulle være rigtig godt til overfladiske linjer. Det er en god idé at starte, så du reelt har linjer, der kan rettes. Ellers risikerer du, at produktet buler i huden

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Det kunne være sjovt,hvis du viste os hvad det kræver af operationer og smerte at få lavet alle disse indgreb. Hvor meget smerte går de igennem for skønhed.og hvor lang tid tager processerne for heling osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dr Sperling

   Smerte er et relativt begreb. Folk oplever smerte meget forskelligt. Så det er utrolig svært at vurdere, hvor ondt, de har haft:-) Men kan tale om helings processer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyt med til en god historie