Er det sundt at spise vitaminpiller?

Opnå VÆGTTAB med et koncept, der Duer!

henrikhenrik

Henrik Duer knows!

Er der en mand i Danmark, der ved noget om vægttab, er det Henrik Duer. Henrik Duer er træningsfysiolog (cand. scient idræt og kemi) og har arbejdet med vægttab, træning og livsstilsændringer i over 15 år. Han har også  lavet flere sæsoner af “Ekstrem Fed” på TV3, og laver uddannelser inden for personlig træning og kostvejledning.  Henrik Duers koncepter kan bruges til både mænd og kvinde, der enten har behov for et mindre eller større vægttab.

Jeg har engang fået lagt løbeprogrammer af Henrik, hvilket virkelig fik min løbetræning op i gear. Henrik er en meget kompetent vejleder!

Derfor har jeg også fulgt Henrik på sidelinjen, og har fået øje på hans projekter. Han har nu lavet en webshop, så alle kan få adgang til hans “køreplaner” til kost- og træningsvejledninger.

KØREPLAN TIL SUND LIVSSTIL

Konceptet består i en ærlig, konkret og fornuftig fremgangsmåde til at opnå en sund livsstil, vægttab og stabile træningsvaner. – Sagen er, at Henrik er realistisk. Ikke så meget hokus-pokus og urealistiske planer eller mål. Der er ingen “fordømmelser”. Det er ret befriende! Ingen stemning af “dit og dat gør dig til et dårligt menneske, hvis du spiser det”. Afviger du fra planen/konceptet, kan du altid komme tilbage igen. Det er Henriks filosofi. Altså at et skridt i den forkerte retning, altid giver mulighed for at tage et skridt i den rigtige retning igen.

DIRKETE LINK TIL KOSTPLANER OG TRÆNING MED HENRIK DUER

Ikke mange mennesker ønsker at prioritere 6-7 timers sport om ugen, og de fleste går på et tidspunkt kold i dåsetun og kogt kylling. Henriks koncept er ret smart, netop fordi det er realistisk både hvad angår kost og træning. Vægttabs-kostplanerne ligger på 1500 kcal og er lavet af Henrik selv, og diætist Stine Albrechtsen. Henrik og Stine er meget konkrete i deres forslag til, hvordan og hvor meget, du kan spise inden for kalorie-rammen. Derved opnår du forståelse for, præcist hvor meget du kan indtage på en dag. Og kan derved også få øjnene op for, hvis du ikke taber dig eller har tabt dig hidtil.

KICKSTART DIN TRÆNING

Henrik har lavet et et 12 ugers forløb, der indeholder 3 timers træning om ugen. Det er rettet mod begyndere, eller folk, der måske har brug for at “starte på en frisk”, og som mangler system og motivation. Programmet er igen bygget realistisk op med meget variation af både cardio- og styrketræning, så det både er effektivt og ikke bliver kedeligt. Der er helt konkrete eksempler på hvordan du tager fat på et løbeprogram, der ikke ødelægger din motivation fra Day 1 (det er ikke for hårdt i starten = du opnår succes.. og får lyst til at fortsætte) Der er også en plan + illustrationer af et styrketræningsprogram.

Direkte link til Henriks webshop -med absolut fair priser

 

God fornøjelse!

Dr.Sperling

FullSizeRender(26)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det sundt at spise vitaminpiller?